Magazin > VIP
59800 ogledov

Takšen lepotec je najstniški sin Damjana Murka!

Damjan Murko facebook
Murko je ponosni očka.

Damjan Murko ne skriva, da mu več kot slava in denar pomeni družina. Z ženo Majo sta ponosna starša sinu Tiarju, ki je septembra dopolnil 11 let. "Pred enajstimi leti sva spoznala, zakaj sva bila poslana na zemljo. Vse najboljše najin zaklad," je Damjan s prelepo družinsko sliko sinu takrat čestital tudi na družbenih omrežjih in pokazal, v kakšnnega lepotca je zrasel njegov najstniški sin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damjan Murko (@damjanmurko)

Damjan in njegova žena Maja sta si večno zvestobo obljubila pred 15 leti, rojstvo sina pa slavila septembra 2012. Začetek njunega zakonskega življenja je bil buren. Murko je takrat (to velja še vedno) veljal za najboljšega samopromotorja Slovenije, zato mu polovica Slovenije ni verjela, da je pred oltar stopil iz ljubezni. Par je vse zlobne jezike sedaj verjetno utišal. 

"Če bi rekli, da je zakon ena sama sreča, bi lagali. Zakon je prostran ocean, kjer se v globinah križajo tokovi, se vznemirijo globoke vode, se združujejo in ločujejo valovi in prav takrat, ko to najmanj pričakujemo, se lahko znajdemo na zapuščenih obalah. Vsi, ki si upajo odpluti na neznano morje zakona, se znajdejo ujeti v mreži pustolovščine. Dejstvo je, da se ta pustolovščina lahko spremeni v nesrečo. Zakonska ali partnerska zveza temelji na svobodni odločitvi za sklenitev zakonske ali partnerske zveze, na obojestranski čustveni navezanosti, tega sva se zavedala pred 15. leti, ko sva se odločila za ta velik korak. Vzajemno spoštovanje, razumevanje, zaupanje in medsebojna pomoč te ohranjajo v zakonu stabilnega. Včasih partnerja pozabita negovati temelje, ki sta se jim zavezala ob podpisu poročnega lista," je za naš medij maja povedal Murko in dodal, da sta se z Majo pred enajstimi leti še bolj povezala, ko se jima je rodil sin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damjan Murko (@damjanmurko)

Komentarjev 4
  • Avatar Zoran
    StarMačk 19:03 22.december 2023.

    Ta mora biti pa res nekaj posebnega, da je najstnik že pri enajstih!? No razen, če je v resnici deklica? Za dečke pa velja, da v najstniško obdobje vstopijo šele nekje okoli 13. leta!

  • a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 13:20 22.december 2023.

    To mu ga je poštar naredu.

Sorodne novice