Magazin > VIP
20508 ogledov

Tara v Tomijevem objemu: "Ni nič drugače"

Tara Zupančič Mediaspeed
Lepa voditeljica je pravi zgled!

Tara Zupančič, ki je pred kratkim zaključila z vodenjem šova Zvezde plešejo in se ponovno priključila ekipi Pop in-a, odkrito pove, da z bivšim partnerjem Tomijem Megličem ne gojita zamer. Nedavno sta se tako srečala na Žarometih in se tudi prijateljsko objela.

"Res je, sva v lepih odnosih, saj se nisva skregala. Tudi z Boštjanom (Tomijevim bratom op. a.) in ostalimi člani Siddharte smo še vedno v lepih odnosih. Lepo jih je bilo videti. Tokrat je bilo prvič, da sva se nekje srečala in ni nič drugače," je razkrila Tara, ki pravi, da s Tomijem sicer ne druži, je pa vesela, kadar ga vidi: "Ko se srečava, se srečava. Najine poti so se razšle in za vse je boljše tako. Slej kot prej ugotoviš, da je lahko še lepše."

Vse bolj glasne pa so govorice, da sta tako Tara kot Tomi že srečna v objemu novih ljubezni. Tomi naj bi se videval z lepotico Majo Fučak, Tara pa z glasbenikom Matevžem Šaleharjem Hamom, a zaenkrat glede tega ostaja še zelo skrivnostna. "Midva bova ostala med vrsticami, ha ha," se je pošalila. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 5
  • marsal 20:43 25.junij 2019.

    imela bo veliko rit , ko odraste !

  • kapibara1 11:53 25.junij 2019.

    A Tomi ma še zmeraj službo( ne delo) v JS, ki mu jo je zrihtala bivša "tašča" ..??

  • McClain 09:53 25.junij 2019.

    ...le nasmeh je bolj grenak...:-)

Sorodne novice