Vizita za živali > Festival
1939 ogledov

"Od otroštva je ostalo malo pravih ljudi, ki so ostali enako iskreni."

1/6
Tara Zupančič
Ena od ambasadork Žurnalovega Festivala za ljubitelje živali je tudi TV-voditeljica Tara Zupančič. Preverite, kaj nam je povedala o njenem prijateljevanju z živalmi in ljudmi.

TV-voditeljica Tara Zupančič je javnosti poznana kot sovoditeljica plesnega šova Zvezde plešejo. Tisti, ki jo bolje poznajo pa vedo, da je Tara tudi velika ljubiteljica živali. To lahko vidimo na njenem Instragram profilu, ki je pogosto obarvan s fotografijami živali, še posebej je navdušena nad mačkami. Z njimi je obkrožena že od malih nog.

Zato ni naključje, da je Zupančičeva že drugo leto zapored tudi ambasadorka našega Festivala za ljubitelje živali. O njem si lahko več preberete TUKAJ

 | Avtor: Tara Zupančič Tara Zupančič
Portal Žurnal24.si že peto leto zapored organizira Festival za ljubitelje živali. Letos bo potekal 2. junija od 10. do 20. ure v Novi Gorici. Obetajo se številne novosti, saj bo Festival za ljubitelje živali del večjega dogodka za otroke: DEŽELE PRIJATELJEV. Obiskovalci bodo lahko istočasno obiskali še Robin Hood Festival, kjer jih bodo pričakale pravljične dežele. V primeru slabega vremena bomo dogodek prestavili na 9. junij. 

 

 

 

 

Zakaj je prijateljstvo za vas v življenju pomembno?
Ker je smisel življenja v povezovanju in izpopolnjujočih odnosih z ostalimi ljudmi. Ker je z njimi toplo, prijazno in zabavno. Ker so oni tisti, ki nam dajejo krila.

Kaj je po vašem mnenju pravo prijateljstvo?
Pravo prijateljstvo je tisto, ki je iskreno in zdrži tudi, če drug za drugega nimamo časa. Tisto, ki se oživi tudi ob dveh ponoči, in tisto, ki ne pozna izdaje.

Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici 2. junij Kaj dogaja Festival za ljubitelje živali

Nosite posebno zgodbo o prijateljstvu z živaljo iz vašega otroštva, ki vam je pri srcu in se je radi spominjate?

 | Avtor: Tara Zupančič Tara Zupančič
Ker sem bila sem ves čas obkrožena z živalicami, je takih zgodb veliko. Večinoma so bile to muce najdenke, ki so se prikradle k naši hiši. Od nekdaj se z njimi rada pogovarjam, verjetno zato, ker sem edinka in so bile živalice moja kosmata družina (smeh).

Katero žival bi lahko oznanili za vašega pravega otroškega prijatelja?
Muco Riko, ki je z mano preživela šestnajst dolgih in srečnih let.

Kaj pa prijateljstvo med ljudmi. Imate morda v spominu pomemben trenutek iz vašega življenja, ki bi ga lahko delili z nami?
Od otroštva mi je ostalo malo pravih ljudi, ki so ostali enako iskreni. So pa te zgodbe toliko lepše in za vedno zapisane v mojem srcu.

Lahko zase rečete, da ste dobra prijateljica?

Do tistih, s katerimi gojim ljubezen, sem čisto "ta prava" (smeh).

Kraški ovčar Ste vedeli? Vizita za živali O njih tudi Janez Vajkard Valvasor
Sorodne novice