Magazin > VIP
14156 ogledov

O koncu zveze z Megličem: "Nikoli ni lahko, a čas celi rane"

Tomi Meglič, Tara Zupančič Saša Despot
Tako se je po koncu zveze s Tomijem Megličem "pobrala" voditeljica in umetnica Tara Zupančič.

Njun razhod je presenetil prav vse, saj sta veljala za enega najbolj složnih parov na domači estradni sceni. A vedno pozitivne Tare Zupančič razhod z rockerjem Tomijem Megličem ni povsem potrl, saj v vsaki stvari išče le najboljše. "To ni stvar, ki bi se zgodila iz danes na jutri. Se je že prej, a seveda ni prišlo takoj v časopise. Kot človek se vedno poskušam osredotočati na pozitivne stvari in jih postaviti na prvo mesto. Trenutno je to vodenje nove sezone oddaje Zvezde plešejo, ki se je res že veselim. Poleg tega je tudi novo leto neka prelomnica, primerna za nov začetek, seveda so tu še prijatelji, ki mi vedno pomagajo in stojijo ob stani," pravi Tara.

Tara Zupančič Razhod Magazin Tomi Meglič in Tara Zupančič nič več v objemu drug drugega

Voditeljica še dodaja, da smo si v čustvovanju vsi zelo podobni: "Vsi smo že kdaj šli s kom narazen in vsi vemo, da to ni lahko, a iz vsakega odnosa se nekaj naučiš in sama sem predvsem hvaležna za vse, kar sva skupaj lepega doživela. Ostajava prijatelja, a preteči mora nekaj časa, da se stvari posedejo. Imava tudi veliko skupnih prijateljev, ki jih ne misliva deliti na pol."

Tara Zupančič Magazin Mmm, Tara, to obleko bi strgali s tebe!

 

 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice