Magazin > VIP
19090 ogledov

Je to znana Slovenka, ki je osvojila Tomija Megliča?

Siddharta Žurnal24 main
Očitno mu je srce ponovno ogrela manekenka.

Se še spomnite prelepe Maje Fučak, ki je leta 2010 kot sedemnajstletno dekle osvojila naslov Slovenski top model? Maja, brezčasna lepotica, Primorka, je še danes zelo uspešna v svetu mode, kot priča njen Instagram profil. Pred kratkim je začela tudi z blogom Beauty Savvy.

26-letnica pa ni le model in blogerka, temveč tudi podjetnica, z mamo Suzano imata namreč v Kopru trgovino z metrskim blagom Mala Metraža. In ker je dekle iz paparaco fotografij, ki jih je marca objavila revija Nova, na las podobna Fučkovi, več virov pa je že potrdilo, da je Tomijevemu novemu dekletu ime Maja in da živi v Kopru, smo skoraj gotovi, da je Megličeva nova izbranka prav Maja Fučak. Da Tomi ni imun na visoke lepotice, že vemo, ker pa Maja na naše klice ne odgovarja, smo poklicali njeno mamo Suzano, ki je na vprašanje, ali ima novega slavnega zeta, z nasmehom odgovorila, da ne komentira ničesar. "Bom takrat, ko bo poroka," je stavek, s katerim novice ni potrdila, zanikala pa tudi ne. 

Tomi Meglič Magazin Katera je Tomijeva nova, Katarina Čas ali skrivnostna Primorka?

Vse Tomijeve oboževalke, ki jih je ta romantična novica morda malce razžalostila, pa se bodo lahko potolažile že 8. 6., ko bo Siddharta v Goriških Brdih nastopila na Prazniku češenj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shot by Arun @arin_rapus

A post shared by Maja Fucak (@majafucak) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shot by Arun @arin_rapus

A post shared by Maja Fucak (@majafucak) on

Komentarjev 5
Sorodne novice