Magazin > VIP
21315 ogledov

Teh informacij o Kate palača ne bo več posredovala javnosti

Kate Middleton Profimedia
Ta novica je šok za številne kraljeve oboževalce.

Britanska kraljeva družina se je odločila, da v prihodnje ne bo razkrivala informacij o oblekah, ki jih na dogodkih nosi princese Kate. 40-letnica po vsem svetu velja za stilsko ikono in modno vzornico, obleke, ki jih je nosila na javnih nastopih, so bile v nekaj urah razprodane. A tega je sedaj konec.

V preteklosti je palača ob uradnih sestankih princese Kate medije seznanila z blagovnimi znamkami in podrobnostmi kraljevih oblek. Tako je bilo tudi z videzom pokojne kraljice Elizabete in kraljice spremljevalke Camille, vendar te informacije običajno niso povzročile tolikšne senzacije kot informacije o oblačilih Kate Middleton. "Učinek Kate" povzroča nakupovalni pohod med kraljevimi oboževalci, tisto, kar nosi ona je razprodano v nekaj urah.

Po neštetih nastopih, ki jih 40-letnica leto za letom opravi v imenu monarhije, so se novinarji in oboževalci običajno osredotočili na njena oblačila, dejanska vsebina dogodkov pa se je pomikala v ozadje. Palača zdaj vleče črto in ne bo več objavljala nobenih informacij. Britanski Express je citiral uradno izjavo, ki pravi, da "so zaskrbljeni, da se toliko medijskega poročanja osredotoča zgolj na to, kaj Kate nosi." Izjeme tega novega pravila bi smele biti le ob posebno glamuroznih priložnostih, kot so državne proslave ali državni obiski. 

A oboževalci Katinih oprav vseeno ne bodo ostali brez informacij, na družbenih omrežjih se modni strokovnjaki namreč podrobno ukvarjajo s stilom Kate Middleton in ponavadi jim ne uide nobena podrobnost, še piše nemški Vip.de. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice