Magazin > VIP
4823 ogledov

Tibor Baiee pokazal hčerkico, ki ji je nadel prisrčno ime

Tibor Baiee Marko Delbello Ocepek
Tibor Baiee je drugič očka.

Naš resničnostni zvezdnik, igralec v serijah Truplo in Da, dragi, da, draga in povezovalec na prireditvah Tibor Baiee je lansko leto drugič postal očka. S partnerko Nežo sta hčerkico poimenovla Dori, po ribici iz risanke Reševanje malega Nema, ki je Tiborjev najljubši lik. "Tokrat je bilo bolj šolsko, rodila se je dva dni pred rokom, v Postojni. Je pridna, lepo spi in se nimava kaj za pritoževati," je povedal o svoji drugi hčerki, ki se je pridružila njegovi prvorojenki Noemi, ki jo ima z nekdanjo sotekmovalko iz šova Big Brother.

Razkril pa je tudi, kako se Noemi znajde s sestrico. "Sprva je bila zelo vesela, da bo dobila sestrico, sedaj pa ni najbolj zainteresirana. Tudi kot majhna ni kazala zanimanja za dojenčke in to ima verjetno po meni. Tudi jaz nikoli nisem bil sproščen ob dojenčkih, dokler nisem dobil svojih. Ob malih otrokih, da, ob dojenčkih pa ne," še dodaja. Nedavno je novo članico družine pokazal tudi na družbenih omrežjih. 

Nekdanji Masterchef tekmovalec in igralec  je nad ljubeznijo že povsem obupal, ko ga je zadelo nepričakovano. "Po nekaj neuspelih zvezah sem izgubil upanje, da zame obstaja oseba, s katero bi imel zdravo partnersko zvezo. Ko sem se odločil, da ne bom več iskal, pa se je povsem nepričakovano zgodilo. Bilo je na poroki mojega prijatelja, kjer je bila kot nevestina prijateljica tudi Neža. Iskre so preskočile kot že dolgo ne in skupaj sva se zabavala do jutra. To je bilo predlani. Ker je Neža s Koroške se nama nato kar nekaj mesecev ni uspelo uskladiti, nakar sva se nato dobila na morju in ugotovila, da iskre še vedno švigajo enako močno," je razkril marca lani, že maja pa sta z Nežo delila eno najlepših novic

Tibor, ki že vrsto let dela v turizmu, se vse bolj uveljavlja tudi kot igralec in voditelj na prireditvah. Po šovu MasterChef je zaigral v priljubljeni seriji Truplo in številnih videospotih, tovrstnih vlog pa si želi še več. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tibor Baiee (@tiborbaiee)

Komentarjev 1
Sorodne novice