Magazin > VIP
11396 ogledov

To danes počne Ula Furlan

Ula Furlan Instagram
Ponovno tudi na RTVS.

Videli smo jo na RTVS, nato je oddajo vodila na Planet TV, občudovali smo jo kot model, tudi v Playboyu, v Kinu Šiška je delala kot PR-ovka, je pa tudi kolumnistka in igralka. To je vsestranska Ula Furlan, ki jo na televiziji zadnje čase vidimo bolj redko, je pa toliko bolj dejavna kot voditeljica prireditev, tudi na hrvaškem. 

Z našimi južnimi sosedi pa je ne povezuje le posel, temveč tudi ljubezenske vezi. Že avgusta lani smo poročali, da je igralka, voditeljica, kolumnistka in spletna vplivnica srečno zaljubljena, utrinke s svojim srčnim izbrancem občasno deli tudi na družbenih omrežjih. Manj znano pa je, da je tudi njen izbranec igralec in na hrvaškem precej znano ime. Ulin fant Domagoj Janković je gledališki, filmski in televizijski igralec, ki je nastopal v serijah Kud puklo da puklo, Crno-bijeli svijet, Prava žena, filmih Broj 55, Narodni heroj Ljuljan Vidić, številnih gledaliških predstavah in je soustanovitelj Kunst Teatra, kot je lansko leto poročal hrvaški Story. 

Prilagodljiv urnik, v zadnjem času se ukvarja s spletnim marketingom in vodenjem prireditev, Uli omogoča, da svojega dragega pogosto obišče v Zagrebu. Lepo voditeljico pa smo v teh ponovno lahko videli tudi na TV Slovenija, ko je vodila tradicionalni dobrodelni Miklavžev koncert. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Komentarjev 4
  • Pierre 17:54 11.december 2023.

    Jebozovna, doista!!

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:17 11.december 2023.

    Prav zanima me, kako Mišika viha nos, ko ji hči pripelje domov tega pravega *lepotca*!!!

  • kapibara1 11:36 11.december 2023.

    Njeno delo koristo za BDP, kot od matere..

Sorodne novice