Magazin > VIP
37314 ogledov

To danes počne voditeljica RTVS, na uro računa 35 €

maja pinterič Facebook
Pomaga do dobrega zdravja, zaslužka in ljubezni.

Mlado voditeljico, igralko in komičarko Majo Pinterič je širše občinstvo spoznalo, ko je leta 2020 vodila Emo, kasneje pa osupnila tudi z vročimi fotografijami v Playboyu, ki zagotovo ne bodo šle v pozabo, saj je bila tista številka zadnja slovenske izdaja priljubljene revije. 

Po težkih osebnih preizkušnjah, ko je leta 2021 doživela splav, se je decembra lani razveselila hčerke Lune, letos pa sta s partnerjem Gregorjem Jaklom Kolarevićem, znanim iz šova Bar, ljubezen okronala še s poroko. Konec tedna pa je Maja na Instagramu sporočila, da se podaja v nove poslovne vode. "Sem Maja, mojster in učitelj reikija. Te zanima, kaj to je in kako nam lahko pomaga? Preberi zgodbo. Piši mi v privat sporočilo in se naroči na tretma reikija in branja kart. Termin traja 45 minut in stane 35 €*. Zgrabi to malo naložbo za tvoj veeeeliki premik," je zapisala.

"Včasih sami nismo dovolj pametni ali smo že preveč izžeti, utrujeni, žalostni, depresivni, da bi prepoznali rešitev. Zato nam tu pomagajo energije, da odpravijo nezavedno, nevidno. Da odpravijo vse odnose, ki nam več ne služijo, vse slabe navade, ki niso poštene do nas in do drugih, da nam pomagajo najti pot do večjega zaslužka in predvsem do naše dharme - življenjskega smisla. Do dobrega zdravja, čiste duše in zaslužene ljubezni," je med drugim še razložila o pomoči, ki jo ponuja. 

Komentarjev 5
  • sandi76 19:45 27.november 2023.

    Končno se je ena prodajalka megle odločila, da jo ne bo več prodajala po RTV-ju in razbremenila njegov proračun. Takih , ki bi odšli na svojo pot, bo potrebovali vsaj 1500 iz RTV-ja !

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 17:58 27.november 2023.

    Mislim, da je s Šalabajzerstvom danes najlažje zaslužiti!?! Zaplankanih navdušencev njenih uslug najbrž ne bo manjkalo, niti zmanjkalo.

  • dare326 11:14 27.november 2023.

    A ni bil JJ obsojen, ker je napisal da dve press novinarki delata za 35 € /h. Kaj je zdaj to, preveč ali premalo?

Sorodne novice