Magazin > VIP
3868 ogledov

Znana Slovenka večkrat vsa objokana

maja pinterič Facebook
Priznala je, da je vzgajati otroka izredno težko.

Igralka in voditeljica Maja Pinterič in Grega Jakhel Kolarević, nekdanji košarkar, ki ga poznamo iz šova Bar, imata skupaj hčerko Luno, ki je na svet prijokala decembra.

Maja je glede porodne izkušnje tako zapisala na Instagramu: "Moj čudoviti porod. Veliko oksitocina, sproščenosti in veselja. Rojstvo otroka je praznovanje. Midva sva pela, plesala, Grega me je ves čas noro spodbujal, imela sva sobo zase, lučke, večino hudih popadkov sem predihala v vodi, veliki pok pa se je zgodil na suhem. Sproščenost je ključna, da porod hitro napreduje. In miselna naravnanost - med popadki si nisem niti enkrat rekla, da ne zmorem, ampak si predstavljala, da sem vsako minuto bližje nečemu višjemu, božanskemu in da prihaja moja Luna. To mi je bil res najlepši dan kadarkoli, v spominu ga imam kot najbolj noro žurko, kjer se pol stvari ne spomnem, pol časa pa so me oblival hormoni sreče … Rodila sem naravno, brez protibolečinskih sredstev, brez šivov, strganin … Že drug dan sem rekla, da bi spet z veseljem šla rodit. Poroda vas ne sme bit strah, je najlepša stvar na svetu. K tem je seveda pripomoglo tudi najbolj prijazno osebje na svetu v porodnišnici Postojna. Hvala. Skratka, sproščenost, veliko lupčkov in močna miselnost, pa lahko bebice kar izstrelite."

Materinstvo pa ni vedno bleščeče, je pokazala Maja svojim sledilcem na Instagramu. “Mama mašina, ki se prazni z jokom in rednimi izpadi. Nič mi ni težko narediti zanjo, je pa fizično in psihično noro naporno. Opravljala sem že veliko različnih del, vendar se to nikakor ne more primerjati s skrbjo za malega otroka. Grem sproti meditirat in se sproščat, a me hitro spet vrže ven. Saj bo minilo, ne?” je zapisala.

Maja Pinterič | Avtor: instagram instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice