Magazin > VIP
9980 ogledov

Znana Slovenka objavila intimne fotografije iz porodne sobe

Maja Pinterič Instagram
"To mi je bil res najlepši dan kadarkoli, v spominu ga imam kot najbolj noro žurko," o svoji porodni izkušnji pravi znana Slovenka.

Voditeljica in igralka Maja Pinterič, ki je decembra pozdravila rojstvo prvorojenke Lune, je na Instagramu opisala svojo skoraj pravljično lepo porodno izkušnjo in z njo spodbudila bodoče mamice, da je strah pred porodom odveč.

"Moj čudoviti porod. Veliko oksitocina, sproščenosti in veselja. Rojstvo otroka je praznovanje. Midva sva pela, plesala, Grega me je ves čas noro spodbujal, imela sva sobo zase, lučke, večino hudih popadkov sem predihala v vodi, veliki pok pa se je zgodil na suhem. Sproščenost je ključna, da porod hitro napreduje. In miselna naravnanost - med popadki si nisem niti enkrat rekla, da ne zmorem, ampak si predstavljala, da sem vsako minuto bližje nečemu višjemu, božanskemu in da prihaja moja Luna. To mi je bil res najlepši dan kadarkoli, v spominu ga imam kot najbolj noro žurko, kjer se pol stvari ne spomnem, pol časa pa so me oblival hormoni sreče … Rodila sem naravno, brez protibolečinskih sredstev, brez šivov, strganin … Že drug dan sem rekla, da bi spet z veseljem šla rodit. Poroda vas ne sme bit strah, je najlepša stvar na svetu. K tem je seveda pripomoglo tudi najbolj prijazno osebje na svetu v porodnišnici Postojna. Hvala. Skratka, sproščenost, veliko lupčkov in močna miselnost, pa lahko bebice kar izstrelite," je zapisala Maja.

Komentarjev 4
  • Grof 19:09 27.december 2022.

    Znana Slovenka, takoj sem pomislil na Makarovićko in njene intimne verze, skoraj pravljične, izpd prhe, da gre pa lahko za pravljični porod, bi znal povedati veliko Zorći Predinov, pravi Tof

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:36 27.december 2022.

    Pa dobro, kaj se bodo ženske še spomnile. Objave porodov in slik iz porodnišnice so intima in ne sodijo na svetovni splet. Svečke, dišeča olja, porod v vodi, prisotnost cele družine in dule, pa jebeliš no, kaj še?

  • robi2107 23:30 26.december 2022.

    Kakšna cenena prostitucija

Sorodne novice