Magazin > VIP
23458 ogledov

Naša znana vplivnica postala mestna svetnica, a to še ni vse!

Eva Lozina Instagram
Kar dvojini razlog za veselje.

Mlada podjetnica in spletna vplivnica Eva Lozina, ki je svojo spletno pot začela z blogom Nepopolna mama, ima danes uspešno marketinško agencijo. Lepa in uspešna temnolaska pa se je to jesen podala tudi v politične vode, kot poroča portal Mariborinfo.com. Na zadnjih lokalnih volitvah si je zagotovila mestno v mestnem svetu Mestne občine Maribor in tako postala mestna svetnica. Eva pa ima te dni še en razlog za veselje in to najlepši, ta teden je namreč že drugič postala mamica. Njenemu prvorojencu Luki se je pridružila sestrica. Kot je znano, je bila vplivnica in podjetnica ob rojstvu prvega sina samohranilka in razbijala tabuje tudi na tem področju, tokrat je vse drugače, saj ji ob rojstvu hčerke ob strani stoji partner Filip.

Pred štirimi leti je Eva ujela pravi vlak in ustvarila perspektivni posel. Ima namreč marketinško agencijo za področje Slovenije in celotnega Balkana, v kateri svojim naročnikom, podjetjem, poišče najbolj optimalna sodelovanja s spletnimi vplivneži glede na njihove želje. Že kot dvajsetletnica in mlada mamica samohranilka je bila v Zagrebu zaposlena kot digitalni strokovnjak pri enem izmed največjih kozmetičnih podjetij na svetu, leta 2017 je organizirala Blogsi, konferenco, na kateri je povezala 30 podjetij in 100 blogerjev, leta 2018 pa je med prvimi pri nas odprla agencijo, ki naročnike povezuje s spletnimi vplivneži, skrbi za njihove ponudbe, pogodbe, izvedbo, usklajevanje in tudi končno analizo. Eva o tem, kako in koliko zaslužiti na družbenih omrežjih, ve skoraj vse. 


 

Komentarjev 10
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:47 07.december 2022.

    A zdaj kvazi vplivneži že v politiko rinejo!? Vplivnica, podjetnica, super mami,..., zdaj pa še političarka. Ajajaja eni res mislijo, da so vsemogočni nadljudje.

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 16:50 07.december 2022.

    Ne vem kolk je kaj vplivna ce je noben ne pozna... ce se mors slacit, da bi te folk opazil, pol ze ne bo kej prida

  • kapibara1 15:49 07.december 2022.

    Ko je Čičolina prišla v ITAL. parlamen, je, ko je dobila besedo, z joškjom po pultu mahala- jih kazala.. Njeni govori so bili vedno "razprodani". Sedaj pa doma na Hungarskem uživa ITAL. . poslansko penzijo.. Dobro se je- ji jo je- omastila..

Sorodne novice