Magazin > VIP
81009 ogledov

Ta znana Slovenka bo ena najlepših nevest letošnje sezone

Maja Pinterič Facebook
Znana Slovenka na svojo dekliščino kar z dojenčkom.

Voditeljica in igralka Maja Pinterič bo 26. avgusta večno zvestobo obljubila nekdanjemu košarkarju in resničnostnemu zvezdniku šova Bar Gregorju Jakhelu Kolareviću. Par sta postala leta 2020, leta 20021 sta se zaročila, konec lanskega leta pa pozdravila rojstvo hčerke Lune. 

A poleg vseh lepih trenutkov je Maja lansko leto razkrila tudi tragično novico, da je pred drugo nosečnostjo doživela splav. Po rojstvu hčerke še naprej navdušuje z iskrenostjo, ki jo na družbenih omrežjih deli kot mlada mamica. Medtem ko nekatere vplivnice materinstvo na Instagramu predstavljajo kot čisto srečo, je Maja že od začetka govorila tudi o težkih izzivih materinstva in privajanju na novo vlogo. 

Kako zelo obožuje svojo hčerko, pa je dokazala nedavno, ko je praznovala svojo dekliščino, na kateri je bila prisotna tudi njena dojenčica. "Vozimo se v novo poglavje. Mami in žena," je Maja napisala ob fotografiji s hčerko in napisom "bodoča nevesta". Že na dekliščini je blestela v mini beli obleki, visokih petah in s seksi podvezico na stegnih ter pokazala svojo popolno postavo. Zagotovo bo v vlogi neveste videti še bolj sanjsko!

Medtem pa je Gregor svojo fantovščino praznoval v Bosni in za Žurnal24 povedal: "Kar se zgodi v Bosni, ostane v Bosni." Razkril je še, da sta se želela poročiti v Republiki Srbski, a da sta svatbo zaradi bolezni njegove mame prestavila v Ljubljano. Več podrobnosti ni želel razkriti, povedal je le, da pripravlja številna presenečenja za svate in tudi za svojo nevesto. "Poročila se bova, da bomo skupaj močnejši. Tudi priimke bova združila, Maja se bo po novem pisala Pinterič Kolarević," je še dodal Grega. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice