Magazin > VIP
10848 ogledov

To je bilo usodno za 19-letnega vnuka Roberta De Nira

Leandro De Niro E news
Smrt 19-letnika je hudo prizadela vso družino.

19-letnega vnuka Roberta De Nira, Leandra De Nira, je prijatelj našel mrtvega v njegovem stanovanju v New Yorku, po tem, ko se mu nekaj dni ni oglasil. Poleg njegovega trupla so organi pregona našli mamila in pripomočke za uživanje drog. Leandro naj bi umrl zaradi prevelikega odmerka drog.

Prvič po njegovi smrti so v javnosti videli Roberta De Nira, in sicer na poti v pogrebno podjetje na Manhattnu. "Zelo sem pretresen zaradi smrti svojega ljubljenega vnuka Lea. Zelo cenimo sožalje vseh. Prosimo vas za zasebnost,” je povedal v izjavi, piše TMZ.

Robert De Niro | Avtor: TMZ TMZ

Kot smo pisali, se je na Instagramu ob njegovi smrti oglasila tudi njegova mati Drena De Niro, ki je zapisala: "Nisi si zaslužil tako umreti, vendar lahko le verjamem, da je Bog potreboval močnega močnega angela v svoji vojski. Držim te vsako sekundo vsakega trenutka, sem svoje srce in spomine, dokler nisem spet s teboj ." Ko jo je sledilka v komentarju vprašala, kaj se je zgodilo, je razkrila: "Nekdo mu je prodal tablete s fentanilom, za katere je vedel, da vsebujejo fentanil, a mu jih je še vedno prodal, tako da za vse te ljudi, ki se še vedno zafrkavajo in prodajajo ter kupujejo to sranje, je moj sin za vedno odšel."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice