Magazin > VIP
2158 ogledov

To je najboljša prijateljica znanih Slovencev

Hannah Mancini Instagram
To našo pevko vsi obožujejo.

Pevka Hannah Mancini med prijatelje šteje tudi številne znane Slovenke in Slovence. Dolgoletna prijateljstva je med drugim stkala z novinarko in voditeljico Manjo Stević, novinarjem in urednikom Nejcem Simšičem, manekenko in podjetnico Almo Kochavy, baletnikom Lukasom Zuschlagom in manekenko Ano Colja

"Mislim, da je največji razlog, da imam veliko prijateljev v svetu zabave, ta, da delamo v isti panogi in se ves čas srečujemo na dogodkih, v oddajah itd. Če se s kom ujameš, si vzameš čas, da se srečaš tudi na bolj intimne načine, kot sta na primer večerja ali kava. Ne razmišljam v tej smeri, da imam veliko 'slavnih' prijateljev,  pravzaprav mi to sploh ni pomembno. Najpomembnejše so mi osebnostne lastnosti, ki so združljive z mojimi. Imam tudi veliko prijateljev, ki niso v industriji. Na splošno pa sem hvaležna, da imam v Sloveniji veliko čudovitih prijateljev, ki jih poznam že, odkar živim tukaj," pravi Hannah.

O Hannah, ki je te dni praznovala rojstni dan, imajo njeni prijatelji za povedati vse najlepše. 

"Hannah imam zelo rada, je ena najboljših prijateljic, dobra dušica, mehka, samo jo vidim kot popolno. V njej ni niti malo zlobe. Je odločna in razsodna, ko pride do razumevanja sveta in tukaj so mi njeni vidiki zelo blizu. Sva podobnega mišljenja, spodbujava druga drugo in sva kot sestri. Pa še lepa mi je in vedno zelo urejena. Deliva si strast do mode, enake glasbe … Nimam pa rada le nje, temveč celotno družbo okoli nje. Za vse, ki so povezani z njo, si lahko prepričan, da so super ljudje," je o Hannah povedala njena dolgoletna prijateljica, voditeljica Manja Stević.

Peljala ga je na večerjo s Katy Perry

Vse lepo pa o Hannah pove prav tako njen dolgoletni prijatelj novinar Nejc Simšič: "Hannah poznam res že, odkar se je preselila iz Amerike v Slovenijo. Sama v šali reče, da sem bil šesta oseba, ki jo je bolje spoznala. (smeh) S Hannah sva se res takoj ujela, kot bi se poznala že leta in zato jo danes štejem med eno najbližjih prijateljic. Je sila zabavna, talentirana, srčna, vedno pripravljena pomagati, odlično kuha in je mega gostiteljica, kadar pridem na obisk. Na srečo pa imava tudi veliko skupnih točk, od pohodov v naravo in gore do obiskov družabnih dogodkov. Nikoli nama ne zmanjka tem za debate, ki so vedno polne smeha."  

Nejc še dodaja, da imata s Hannah veliko lepih skupnih spominov, eden izmed ljubših pa mu je ta obisk Dunaja. "Ena takšnih je recimo skupni obisk Dunaja, ko sva se odpeljala na koncert Katy Perry, kjer je v njenem bendu igral Hannin prijatelj, zato sva po koncertu odšla tudi v hotel in spoznala Katy ter bila z njeno ekipo na večerji in pijači. To so take male radosti, ki si jih zapomniš za vedno," je še razkril Nejc.

Hannah Mancini | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
 

In kaj je tisto, kar je pri prijateljstvu najbolj pomembno Hannah? "Mislim, da sta osnova dobrega prijateljstva spoštovanje in zaupanje. Rada negujem svoja prijateljstva. Včasih lahko izgubiš stik, ko si zelo zaposlen, vendar je pomembno, da se povežeš tudi takrat. Če se v prijateljstvu ne trudita oba, je težko nadaljevati. Mislim, da je pomembna tudi pozitivnost. Pomembno je izbrati prijatelje, zaradi katerih se počutiš dobro in zaradi katerih si boljša oseba. Medtem ko je ogovarjanje zanesljiv način za nastanek težav v prijateljstvu, zato nimam navade negativno govoriti o drugih," dodaja glasbenica. 

Komentarjev 1
  • Arminda_Hampton 12:58 12.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice