Magazin > VIP
29119 ogledov

Manci Špik nekdanji prijatelji obrnili hrbet

Manca Špik Saša Despot
Pevka je polno zaposlena, a očitno nekateri tega ne razumejo …

Manca Špik je ta mesec začela s svojo veliko koncertno turnejo, v sklopu katere bo s skupino Erosi imela več kot 16 koncertov po vsej Sloveniji. Poleg turneje bo v kratkem izdala samostojno skladbo, ki bo plesno obarvana, spomladi pa načrtuje tudi nov duet. S kom, še ne izda. A Manca ne skrbi le za svojo glasbeno kariero, pač pa uči tudi mlade pevske upe, svoj prosti čas pa posveča hčerki in družini, s katero je razpeta med Ljubljano in Koprom.

Očitno pa nekateri ne razumejo, da takšen urnik zahteva veliko odrekanj, predvsem na račun zasebnih trenutkov in druženj s prijatelji. Manci se je tako pripetila neprijetnost, ki si je ni zaslužila. "Prišla sem v nek lokal, v katerem sem srečala prijatelje in sošolce iz mladosti, a so mi obrnili hrbet, ker so mislili, da sem vzvišena oz. da sem se zaradi pevske kariere spremenila. Slaba izkušnja, o kateri ne govorim rada. Nekateri ne razumejo, da žal nimam veliko časa za pogosta druženja. Delam vse vikende in se odrekam marsičemu. No, z mojimi pravimi prijatelji se pogosto slišim po telefonu ali videoklicu in me na moji poti podpirajo in razumejo, da velikokrat ne utegnem. Tistim, ki pa mislijo, da sem se spremenila, pa sporočam, da se nisem, le žurke niso več v prvem planu, ker imam druge prioritete in premalo časa," je grenko izkušnjo zaupala Špikova.  

Komentarjev 2
  • Harrison 06:33 03.marec 2020.

    Ni problem čas, problem je tvoja zafnanost, ko misliš da si sploh in oh. Malo se spusti na realna tla, pa se bo tudi okolica pozitivno odzvala.

  • fiston 20:02 02.marec 2020.

    Kako naklada. Če nekoga srečaš in greš do njega in ga pozdraviš in vprašaš kako je, ti ne vzame ravno veliko časa. To je že podobno kot če je na semaforju rdeča luč, ampak nimaš časa... No tam se ne ...prikaži več izgovarjaš, ampak si vzameš čas.

Sorodne novice