Magazin > VIP
7264 ogledov

To je razkošni dvorec, ki sta ga Meg in Harry najela za božič

Meghan Markle
1/13
Profimedia
Sanjski prvi božič malega princa Archiea …

Meghan Markle in princ Harry sta letos odpovedal tradicionalne kraljeve načrte na posestvu Sandringham in se odločil, da bosta božič praznoval brez preostalih članov kraljeve družine. Že pred časom sta sporočila, da bosta praznike preživela v Kanadi, in sicer v družbi Meghanine mame Dorie Regland. Da je bil prvi božič njunega prvorojenca zares sanjski, pa sta v Kanadi najela razkošni dvorec ob vodi, katerega vrednost je kar 14 milijonov ameriških dolarjev.

Kako je videti idilično posestvo na otoku Vancouver, si poglejte v galeriji … Mladi družini je dvorec oddal neznani multimilijonar.

Komentarjev 3
  • smejka 15:51 31.december 2019.

    Če so podaniki tako neumni, da jim omogočajo.

  • Onlytime 15:47 31.december 2019.

    Kakorkoli je že to, naj jim bo, saj so kraljeva družina. Morajo živeti drugače, kot navadni smrtniki, ampak tadva pa res pretiravata. Meghan nikakor ne paše v to družino. Imam občitek, da je Harry padel čisto pod njen vpliv, ona ...prikaži več pa ne zna biti članica kraljevih. Mali Archie pa drugo leto zagotovo ne bo vedel, kje je praznoval svoje prvo novo leto. Čemu takšen rompompom? Sta mi Wili in Kate dosti bolj všeč. Znata biti to, kar morata biti.

  • Avatar drecos
    drecos 15:23 31.december 2019.

    na tuj račun je enostavno zivet, lenuha

Sorodne novice