Magazin > VIP
28743 ogledov

To je trenutek, ko so preskočile iskrice, danes sta znana Slovenca poročena!

Natalija Gros POP TV
Natalija Gros je ob šesti obletnici ljubezni razkrila, kdaj so preskočile iskrice.

Nekdanja športna plezalka Natalija Gros Kunaver in igralec Rok Kunaver sta se po tem, ko sta se leta 2018 spoznala v oddaji Zvezde plešejo, kjer sta oba tekmovala, Natalija pa celo zmagala, leta 2022 tudi poročila, včeraj pa praznovala 6. obletnico prvih iskric, ki so poletele med njima. Natalija je razkrila, da je bilo to na snemanju promocijskega videa za šov Zvezde plešejo in tudi objavila prvo skupno fotografijo iz leta 2018. "Od vsega začetka Zvezde plešejo sta bila favorita, da postaneta par. Čestitke, še veliko lepih let," in "Se spomnim spoznavnega večera v zvezdi. Od prve sekunde sta skupaj tičala," so pod Natalijino objavo razkrili prijatelji. Sama pa je ob objavi zapisala: "Pred šestimi leti ... Zdaj pa sem njegova žena. Brez dvoma, dobro zanj." 

Par se je poročil štiri leta kasneje, in sicer marca 2022. Usodni "da" sta dahnila v romantičnem dvorcu Zemono, kjer ju je na njuno skupno življenjsko pot pospremilo približno 90 svatov. "Lahko rečem, da je še lepše kot prej, še bolj povezano, bolj sigurno. Tudi Ela, ki bo kmalu dopolnila 8 let, je Roka lepo sprejela za svojega starša, očeta in lahko rečem, da se vsi skupaj resnično dobro razumemo in je zato tudi počutje odlično," je Natalija za Žurnal24 razkrila nekaj mesecev po poroki. Njuna zgodba je še toliko lepša, saj je Natalija kmalu po rojstvu hčerke Ele, ki jo ima s pokojnim filmskim ustvarjalcem Juretom Breceljnikom, leta 2015 postala vdova, zato so gledalci šova Zvezde plešejo leta 2018 njeno novo ljubezensko srečo sprejeli v velikim navdušenjem. 

Natalija Gros | Avtor: Urška Boljakovac Urška Boljakovac

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice