Magazin > VIP
10059 ogledov

To je zmagovalec Kmetije 2021!

Kmetija 2021
1/10
POP TV
Nocoj smo dobili novega zmagovalca resničnostnega šova Kmetija …

Super finalisti resničnostnega šova Kmetija, Karin, Tilen in Nina, so se nocoj pomerili za glavno nagrado, 50 tisoč evrov. V areni so se skupaj borili na spretnostnem poligonu, imenovanem Izgubiti tla pod nogami. Najhitrejši in najbolj spreten je bil 23-letni Tilen Brglez iz Rogaške Slatine, ki je tako postal veliki zmagovalec Kmetije 2021. 

"Občutki so nori, hvala za vse spodbudne besede, navijanje, solze sreče, hvala celi Kmetiji, celi družini, upam, da si bomo tako v redu, kot smo si bili tukaj notri. Ne znam več govoriti, ker to je noro," je povedal ob zmagi, o svoji "taktiki" na Kmetiji pa je pred superfinalom razkril: "Na Kmetiji sem bil tak klovn, tak, kot sem v realnem življenju. Poskušal sem si biti z vsemi v redu, nisem se prepiral, rad sem prijel za delo in videti je, da je to delovalo."

Super finalisti so se najprej pomerili v znanju iz dobro znane kmečke pratike. Dobili so pet vprašanj, na katere so morali odgovoriti v roku petih minut. Napačni odgovori so jim "priigrali" luknje v posodi, s katero so morali na poligonu prenašati vodo, da bi prišli do ključev in s tem do nadaljevanja igre. Nina je imela pet napačnih odgovorov, Tilen tri, Karin pa dva, a je kljub temu Tilen vodil na poligonu, za petami mu je bila Karin, medtem ko je Nina močno zaostajala.

Fotografije finala si oglejte v galeriji. 

Komentarjev 1
  • Avatar Tellsbella
    Tellsbella 00:15 21.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice