Magazin > VIP
235 ogledov

To Mirela sporoča Andreju

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube/Happy TV
Svojemu nekdanjemu zaročencu sporočila, da mu je hvaležna.

Med nedeljsko oddajo je Mirelo poklicala prijateljica. Slovenska tekmovalka se je odločila, da bo nekaj besed namenila Andreju, bivšemu partnerju in očetu enega od otrok.

"Rada bi pozdravila Andreja in se mu zahvalila, da čuva moja sinova, dokler mene ni doma. Tukaj sem srečna in produkciji sem zelo hvaležna za vse. Morala bi biti bolj vesela in biti manj žalostna, da se jim oddolžim za vse. Vem, da sem na sramotilnem stebru, a le Bog je tisti, ki me lahko obsoja. Spoznala sem samo sebe, sledim svojemu srcu," je povedala Mirela.

Dodala je, da ji je težko, ker njo in Milija nenehno napadajo in da je, ne glede na vse, srečna z njim. Kot smo že pisali, je Andrej prekinil zaroko, Mirele pa so se odpovedali tako starši kot tudi starejši sin Gašper.

Je res noseča?

Srbski mediji že nekaj časa pišejo, da Mireli zamuja mesečno perilo, a takrat je Mirela povedala, da je to zaradi živcev in ne zaradi nosečnosti. No, zdaj pa je potrdila, da ji menstruacija zamuja že 14 dni. Je Mirela morda res noseča?

Komentarjev 18
  • bendover 13:46 27.junij 2017.

    dafuq

  • Avatar ecipeci
    ecipeci 23:16 26.junij 2017.

    Mislis rect cigansko kopile ...

  • patron 16:01 26.junij 2017.

    pa sej je noben več ne želi izven 4 sten, razen laharnarja, zato je pa šla v šov in vidiš kaj je izbrala.....tisto , kar nobena ni hotla.....