Magazin > VIP
23920 ogledov

To o zdravstvenem stanju Cavazze pravi Benedettijeva

Boris Cavazza Marko Alpner
Boris Cavazza se spopada z zahtevnimi zdravstvenimi težavami.

Po poročanju revije Zvezde je igralca Borisa Cavazzo večkrat zadela možganska kap, po kateri okreva na ljubljanski nevrološki kliniki. Njegovo zdravstveno stanje naj bi bilo sprva precej zaskrbljujoče, a je k sreči pravočasno prišel do zdravniške pomoči. 

scena 28.11.2011 Boris Cavazza, predstavitev knjige Cavazza, kavarna Union, Ljub Magazin Boris Cavazza urgentno v bolnišnico

Ksenijo Benedetti smo vprašali o zdravstvenem stanju njenega soproga, a nam je le na kratko odgovorila: "Vse bo v redu," in zraven prilepila modro srce. Revija Zvezde še poroča, da ni znano, kako dolgo bo trajalo okrevanje po tako velikih zdravstvenih težavah in da je Boris pred časom povedal, da si želi doživeti devetdeset let, da bo videl, v kakšnega moškega bo zrasel njegov najmlajši sin Aleksander, ki ga ima iz zakona z voditeljico Oriano Girotto. Verjamemo, da bo s to življenjsko voljo in podporo bližnjih čim prej okreval. 
Oriana Girotto Magazin Sin Cavazze in Oriane Girotto Ljubljano spravil na noge!

 

Komentarjev 3
  • mari87 17:00 22.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. obiščite tukaj=====>>>> www.WebJob33.Com

  • Tomaz_321 14:10 22.november 2018.

    maxime NE NABIJAJ IN NE NAKLADAJ IN NE ZAVAJAJ!!!!!!! ADMIN!!! TI PA OPRAVLJAJ SVOJE DELO IN MEČI VEN TAKA ZAVAJANJA GLEDE ZASLUŽKOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Peter Panter 14:09 22.november 2018.

    Srečno Boris in drži se.