Magazin > VIP
4085 ogledov

Tomaž iz Big Brotherja: Vse to se mu je zgodilo v zadnjih letih

tomaž jeraj Facebook
Kam je poniknil Tomaž Jeraj?

Pred petimi leti je Tomaž Jeraj vstopil v hišo Big Brother in se zelo hitro povzpel me favorite, predvsem zato, ker je bil brez dlake na jeziku in je s svojimi šalami zabaval sotekmovalce in občinstvo. Zmagala je Pia Filipčič, a Tomaža Slovenci tudi po petih letih še nismo pozabili.

tomaž jeraj | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
"Sem v takšnem poslu, da sem veliko med ljudmi. Delam kot voznik avtovleke v našem družinskem podjetju, ki ga je začel oče moje žene. Ljudje me še vedno prepoznavajo in se me spominjajo iz Big Brotherja. Slabih izkušenj zaradi nastopa v šovu nisem imel. Se pa s tem ne hvalim. To puščam za seboj, čeprav mi ni žal, da sem bil del tega šova. V bistvu niti ne želim, da bi me prepoznavali. Ljudje namreč drugače gledajo nate, če si bil na televiziji. Niso tako pristni,“ je za naš medij povedal Tomaž.
Pri svojem tastu dela že dve leti in posel jim cveti. "Prostega časa skoraj nimam, saj moje dežurstvo traja 24 ur na dan. Podjetje sva razširila in ga še širiva. Posel nama je zrasel za 500 odstotkov. Trenutno imamo štiri voznike, enega bi še zaposlili. Težko je najti zanesljivega voznika v teh časih. Med krizo je bilo tudi za nas težko, ampak smo se tako organizirali, da smo to prebrodili. Na škrge smo dihali, tako kot vsi, ampak smo preživeli.“

Tomaž nam je tudi zaupal, da sedaj živi v Vodicah. "Končno smo se preselili v hišo, kjer bomo tudi ostali. Nismo več v podnajemniki. Imamo gnezdece, ki je naše.“

Tomaž in njegova žena Maja imata dveletno hčerko Karin, na katero je nekdanji resničnostni tekmovalec zelo ponosen. "Karin raste in nas ves čas preseneča. Veliko govori, v vrtcu pravijo, da je zelo pametna. Ne vem, ali to govorijo vsem staršem ... (smeh) Srček je, tudi ko zboli, ni tečna in jokava. Res ni zahtevna,“ nam je še zaupal Jeraj, ki ima sicer še tri otroke.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice