Magazin > VIP
12095 ogledov

Znani Slovenec spet pred oltar, bo v tretje uspelo?

Tomaž Jeraj Facebook
Ta naš resničnostni zvezdnik je končno našel srečo v ljubezni …

Tomaž Jeraj, resničnostni zvezdnik, ki je pred leti nastopil v šovu Big Brother, bo avgusta skočil pred oltar. Za Tomažem sta sicer že dve propadli zvezi, iz prvega zakona ima dva otroka, iz druge zveze pa enega, a pravi, da gre v tretje rado in da se na zlobne govorice ne ozira. S sedanjo partnerko Majo imata tudi leto in pol staro deklico. 

"Res je, da imava na Facebooku že označeno, da sva poročena, to pa zato, ker se bo to zgodilo v bližnji prihodnosti. Datuma še nimava, zagotovo pa bo to še pred jesenjo, verjetno avgusta. Poroka bo preprosta, nič ne bova zapletala," je razkril Tomaž. In kako mu uspeva usklajevati tako veliko družino? "Pogosto se moraš čemu odpovedati, časa zase in za uživancijo ni ravno veliko in tako nekako gre. Najstarejši sin živi pri meni, ker se šola v Ljubljani, najstarejša hči je pri fantu in ima že svoje življenje, najmlajšega imam na štirinajst dni, pa tudi vmes se vidimo, z najmlajšo pa tako ali tako skupaj živimo in vse poteka po ustaljenih tirnicah," je še razkril.

 

Komentarjev 5
  • Avatar Nardialla
    Nardialla 01:23 07.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • Majazmaja 14:50 06.junij 2019.

    Zvezdnik? :O Moja soseda je tudi zvezdnica - vzgojila je 25 cm deževnika in bila na italijanski lokalni TV! Za tega tipa pa nimam komentarja ... 3 zveze in 4 otroci ... Ženske so res obupane, da se spečajo s takim tipom.

  • Snežinko 09:46 06.junij 2019.

    Naslov je tokrat sicer dokaj normalen, saj začuda piše samo "znani". Žal pa se Ana ne more upreti in MORA napisati "ZVEZDNIK"... če je on "zvezdnik" potem bo v naslednjem mandatu Trump predsednik Rusije... Še "znani Slovenec" je tvegana beseda, ...prikaži več namreč, znan je samo ozki skupini ljudi, ki še gleda to skrpucalo od lažnega "resničnostnega" šova, ki je vse prej, kot resničen.

Sorodne novice