Magazin > VIP
51563 ogledov

Tudi Lara Komar odvrgla modrček!

Lara Komar Mediaspeed
Očitno se zgoraj brez spet vrača ...

Po tem, ko se je zgoraj brez sredi glampinga v Bovcu fotografirala resničnostna zvezdnica Indira Ekić, smo na Instagramu zasledili tudi fotografijo napol gole igralke in žirantke iz šova Znan obraz ima svoj glas, Lare Komar, ki jo je širna Slovenija spoznala kot Ireno v televizijski seriji Reka ljubezni. Karizmatična temnolaska pa je leta 2018 osvojila tudi naziv Femme fatale in bila tistega leta tako okronana za najbolj fatalno Slovenko. 

Lara je zgoraj brez uživala v družinskem dnevu na vodi, igralka ob morju namreč lahko uživa vsak dan, saj z družino živijo v Trstu. Po njenih objavah sodeč pa poletje preživlja tako ob vodi kot na odrskih deskah, kar rada objavi tudi na svojem Instagram profilu, ki je bil lansko poletje tarča hekerjev, saj so ji blokirali profil. Laro je takrat najbolj bolelo to, da so izbrisali vse fotografije, zapise, sporočila in spomine, ki jih je na ta način shranjevala leta. 

Lara Komar | Avtor: Instagram Instagram

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Komentarjev 7
  • Ender3 14:02 02.avgust 2020.

    Sej nima nič pokazato, ne v glavi ne na sebi.

  • McClain 13:36 02.avgust 2020.

    Noooooo, sam kakšna slika pa je to: Pa ti zatečeni kremplji spredaj. Drugač pa -Lara lepa punca!!!

  • milan243 13:01 02.avgust 2020.

    Ko začne zmankovati pozornosti je tudi to ena od rešitev!

Sorodne novice