Magazin > VIP
8149 ogledov

Uau, kakšno telo ima po novem 6Pack Čukur!

6 Pack Čukur Saša Despot
Začel je intenzivno telovaditi in se pravilno prehranjevati …

Naš najbolj znani polagalec rim in ploščic 6Pack Čukur je na Instagramu pokazal zavidljiv dosežek. V le nekaj mesecih je popolnoma preoblikoval svojo postavo, to pa mu je uspelo z veliko discipline in zdravo prehrano. 

"Že v karanteni sva z ženo pazila na prehrano in šla skoraj vsak dan s hčerko za eno uro na sprehod na Pohorje, tako da sem imel dobro podlago, ko sem po karanteni začel z fitnesom pod vodstvom osebnega trenerja. V fitnes hodim tri do štirikrat na teden, pazim na prehrano, ogljikovih hidratov skoraj ne jem, tako da sem našel ravno pravo ravnovesje za svoje telo in odvečno maščobo pretopil v mišice. V štirih tednih sem na svojo telesno težo izgubil 3 odstotke maščobe in pridobil dva kilograma mišične mase, kar je lep dosežek. Sicer pa tega ne počnem le zaradi postave, temveč predvsem zaradi počutja," pravi 6Pack, ki je bil aktiven tudi na dopustu in vaje izvajal preko spleta. 

Dodaja še, da se je rutine lažje držal tudi zato, ker v času korona krize nima nastopov in s tem nočnega življenja, ki terja svoj davek. "Nastopov v nočnih urah, zabav in hitrih prigrizkov sedaj ni bilo, tako da sem se lažje držal discipline. Druga stvar, ki je zaslužna za moj uspeh, pa je zagotovo osebno trenerstvo in to, da te nekdo vodi in nadzoruje," še dodaja raper.

 

Komentarjev 5
  • Zikollino 14:43 09.avgust 2020.

    'Z ženo sva že v karanteni pazila na prehrano ...' ha,ha,ha ... ona slonica, on kit ...

  • miha.z 20:27 08.avgust 2020.

    velike razlike ni razen da je pobrit :)

  • gregor51 13:08 08.avgust 2020.

    enkrat tatoo na levi enkrat na desni..

Sorodne novice