Magazin > VIP
36 ogledov

Umrl pevec dua OMC

1/2
Žurnal24 main
Popularni pevec devetdesetih Pauly Fuemana, član skupine OMC, ki je zaslovela s pesmijo How Bizarre, je umrl v 40. letu starosti.

Fuemana je umrl nekaj po sedmi uri zjutraj v bolnišnici North Shore v Sydneyju, je sporočila njegova družina, ki pa ni želela razkriti vzroka smrti. Pevec naj bi zadnjih nekaj tednov preživel v bolnišnici, družina pa je še dejala, da je bila zanj usodna kratkotrajna bolezen.

Pesem, ki ga je izstrelila med zvezde
Leta 1995 je duo OMC (Otara Millionaires Club) zaslovel s pesmijo How Bizarre, ki je bila številka ena na vseh glasbenih lestvicah v Novi Zelandiji, Avstraliji, Kanadi in ponekod v Evropi. Duo je prodal skoraj štiri milijone izvodov albuma How Bizarre, ki je tako postal najbolj prodajan album vseh časov v Novi Zelandiji. Alan Jansson in Pauly Fuemana sta leta 2000 oznanila, da se njuni poti razhajata.

Z denarjem ni znal
Čeprav je pesem How Bizarre tudi po razpadu dua Fuemani še vedno prinašala milijone, je pevec leta 2006 razglasil bankrot. "Z denarjem sem ravnal nespametno," je dejal za časopis Sunday Star Times. "Družinskim članom sem kupil avtomobile in jim dajal denar," je še dodal. Leta 2007 se je skupina OMC znova združila moči in izdala pesem 4 All of Us.

Ogledate si lahko tudi videospot za pesem How Bizarre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.