Magazin > VIP
5221 ogledov

Uradno: Mlada TV zvezda ni naredila samomora

Mya-Lecia Naylor Instagram
Mlada zvezdnica je umrla po nesreči ...

Britanska igralka Mya-Lecia Naylor je dočakala le 16 let, umrla je sedmega aprila. Podrobnosti njene smrti takrat še niso bile znane. Mya je prvič pred kamero stopila v seriji Absolutely Fabulous, ko je bila stara dve leti, imela pa je tudi vlogo v filmu Atlas oblakov s Tomom Hanksom v glavni vlogi. Nazadnje je igrala v nadaljevankah Millie Inbetween in Almost Never.

Preiskovalci so sedaj potrdili, da je očitno šlo za nesrečo in da se Mya ni nameravala ubiti. Čeprav so jo menda našli obešeno, naj bi šlo le za lekcijo staršem, ki pa se ni končala dobro. V krvi tudi ni bilo sledi drog in alkohola. Njen oče Martin Naylor je povedal, da je bila prejšnji dan kaznovana in ni smela na zabavo, večer pa je z družino preživela ob gledanju filma. Nič ni nakazovalo na to, da bi si želela vzeti življenje, kar je potrdila tudi preiskava njenega prenosnika, telefona in računov na družabnih omrežjih. 

Komentarjev 1
  • Janez_53 10:40 11.september 2019.

    No ja, takšne neumnosti pač zaslediš le na rumenih medijih! PO NESREČI si poiščeš primerno vrv ali pas ali karkoli že. PO NESREČI ga privežeš na primerno mesto. PO NESREČI napraviš zanko. PO NESREČI vtakneš glavo vanjo in se na ...prikaži več koncu PO NESREČI obesiš! Novinar, ki kaj da nase, ne piše, niti ne povzema takšnih za lase privlečenih zgodbic.

Sorodne novice