Magazin > VIP
5632 ogledov

Urška Čepin grdo opeharjena: "Dobrota je sirota"

Urška Čepin Instagram
"Dobrota je sirota," pravi nekdanja pevka.

Urška Čepin se je razjezila in na Facebooku objavila ostro opozorilo svojemu dolžniku. "Moj dolžnik, če mi ne vrneš, kar je mojega, javno objavim vse (tvoj priimek, ime, dokaze o dolgu in vse podatke vključno s sliko)," je zapisala, za Žurnal24 pa povedala, da česa več ne bi želela komentirati, a da ne gre ravno za majhen znesek. "Ko si želi nekdo izposoditi denar, obljublja vse, nato pa moraš za svoj denar prositi. Dobrota je sirota, a ne dvomim, da bom denar dobila nazaj. V svoje dobro pa več podrobnosti ne želim razkrivati," je povedala Urška. 

Za pomoč je prosila tudi svoje spletne prijatelje. "Če pozna kdo koga, ki denar izterja, naj mi prosim piše v zasebno. Hvala," je še dopisala pod svojo Facebook objavo.

To pa žal ni edina nevšečnost, s katero se bori. Poleti je razkrila, da ima velike težave tudi z nenehnimi spletnimi vdori: "Vsak dan sem tarča nenehnih kibernetičnih napadov. Ne govorim o enkratnem dogodku, ampak o nenehnem pritisku na moje digitalne meje. Moji e-poštni naslovi, socialna omrežja in telefon so neizprosno tarča teh napadov, kar je strašljivo in izčrpavajoče. Tistim, ki izvajajo te napade, sporočam: Ne boste našli, kar iščete. V svojem telefonu NE skrivam ničesar sramotnega ali perverznega." Več o tem TUKAJ. 

Komentarjev 6
  • Kmodri 23:36 21.oktober 2023.

    Govori radododajka!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:10 21.oktober 2023.

    Ni mi jasno kako Janko dopušča, da mediji v povezavi z njegovo bivšo ženo še vedno zlorabljajo priimek Čepin, ko pa je popolnoma jasno, da je njegova bivša žena Urška že pred leti uradno prevzela nazaj svoj dekliški priimek Hočevar!?

  • Pierre 14:42 21.oktober 2023.

    V priljubljeni delovni pozi, vidim.

Sorodne novice