Magazin > VIP
1764 ogledov

V javnost prišle neverjetne podrobnosti o poškodbah, družina toži

Bob Saget Žurnal24 main
Ne želijo si, da bi v javnost prišli posnetki pokojnika.

Bob Saget, zvezda nadaljevanke Polna hiša, je januarja umrl med spanjem v hotelu na Floridi. Mediji so ugibali, da je bila zanj verjetno usodna možganska ali srčna kap, obdukcija pa je pokazala, da je komik umrl zaradi poškodbe glave. "Oblasti so ugotovile, da je Bob umrl zaradi poškodbe. Prišli so do zaključka, da je z zadnjim delom glave po nesreči ob nekaj udaril, to ignoriral in šel spat," piše v sporočilu za javnost, v katerem so še poudarili, da Bob ni bil pod vplivom drog ali alkohola. 

Vprašanja o smrti Boba Sageta pa so postala glasnejša, potem ko je poročilo o obdukciji pokojnega komika razkrilo, da je utrpel poškodbe glave, ki so značilne pri veliko bolj travmatičnih udarcih, kot pa jih utrpiš zaradi zdrsa in padca, poročajo številni mediji.

Saget naj bi utrpel več zlomov, ki segajo od zadnjega do sprednjega dela lobanje in vzdolž očesnih votlin ter možganske krvavitve na obeh straneh. Daily Mail je celo navedel poročilo, v katerem je zdravnik povedal, da so bile poškodbe na obdukciji skladne z udarcem po lobanji s kijem ali padcem z devetih metrov. 

Njegova družina se sedaj zavzema, da podrobnosti preiskave smrti ne bi bile predmet javne debate. Njegova vdova in hčerka zato tožita floridske uradnike, da bi preprečili objavo fotografij, povezanih s preiskavo njegove smrti. V torek sta tako vložili tožbo proti okrožnem šerifovem uradu in proti lokalnem mrliškem ogledniku. V tožbi trdita, da so vsi podatki povezani s Sagetovo smrtjo po državni zakonodaji zasebne narave in tako izvzeti iz javne razprave. Družina upa, da bo s to potezo preprečila objavo fotografij in video posnetkov, ki so jih pridobili organi pregona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice