Slovenija > Črna kronika
123989 ogledov

23-letnik, ki je umrl v prometni nesreči, je bil znani nogometaš

prometna nesreča Reševalni pas/Twitter
V hudi prometni nesreči je v torek ugasnilo mlado življenje.

V torek ob 12.20 se je na regionalni cesti Ljubljana-Litija zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 23-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 23-letnik potoval v smeri Litije. V desnem ovinku je trčil v odbojno ograjo na desni strani vozišča, nakar ga je odbilo na nasprotno stran ceste, kjer je trčil v odbojno ograjo in od tu nazaj na vozišče. Takrat je v nasprotni smeri pripeljal 38-letni voznik kombiniranega vozila, v katerega osebno vozilo trčilo in se nato odbilo še v podporni zid železniške proge.

gasilci policisti policija nesreča Slovenija Tragičen dan na naših cestah

Voznik osebnega avtomobila je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Šlo je za Kenana Hajdarevića, nogometaša iz Litije. Igral je nogomet in futsal.

Hajdarević je bil v mlajših selekcijah član desetkratnih futsalskih državnih prvakov iz vrst FC Litija, v mladinski kategoriji se je okitili z naslovom državnega prvaka.

"Ob tej tragediji izrekamo iskreno sožalje vsej njegovi družini, svojcem in prijateljem. Keno, počivaj v miru! Za vedno boš v naših srcih!" so zapisali na družbenih kanalih FC Litija, na tekmah katerega je Hajdarević v zadnjem obdobju opravljal vlogo zdravstvene osebe.

Kot aktiven športnik je Hajdarević nazadnje nastopal za NK Litija v sklopu nogometne lige MNZ Ljubljana. Tudi v tem klubu so se poslovili od soigralca in prijatelja.

"Z veliko žalostjo sporočamo, da nas je veliko prekmalu zapustil naš članski igralec Kenan Hajdarević - Keno. Vsem svojcem in prijateljem izrekamo iskreno sožalje in podporo v teh težkih trenutkih," so zapisali.

Komentarjev 3
  • Avatar olor
    olor 13:18 19.januar 2022.

    Škoda je mladeniča, vendar znan ravno ni bil no. Vsaj širši javnosti ne.

  • Tatjana Ha 11:52 19.januar 2022.

    R.I.P. Sožalje vsem prizadetim! Vprašanje osebi , ki je pisala članek, kaj to pomeni"v mladinski kategoriji ***se je okitili***z naslovom državnega prvaka. Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/tragedija-vzela-zivljenje-23-letnega-slovenskega-sportnika-380045?lnlarticle - www.zurnal24.si

  • Avatar pantani
    pantani 11:07 19.januar 2022.

    Moje sožalje,ampak KDO?!!!

Sorodne novice