Magazin > VIP
46097 ogledov

V zloglasnem maseratiju umrl tast predsednice Nataše Pirc Musar

Nataša Pirc Musar Robert Golob Aleš Musar Bor Slana/VladaRS/Flickr
Vsaka omemba tega avtomobila je za Aleša Musarja najbolj boleč spomin.

Zaradi prestižnega italijanskega avtomobila z nemškimi registrskimi oznakami je bil Aleš Musar, soprog predsednice RS Nataše Pirc Musar, v javnosti pogosto tarča očitkov, češ da izogiba plačevanju davkov v Sloveniji. Zdaj je v zelo osebnem pogovoru za Delov podkast novinarkama Suzani Kos in Barbari Eržen povedal, da je avtomobil maserati konec leta 2017 in 2018 res najemal v Nemčiji. To se je končalo s tragično nesrečo 2. marca 2018, ko so na glavni cesti od Hotiča proti Kresnicam z njim doživeli prometno nesrečo. Nasproti vozeči tovornjak je namreč zapeljal na njihov vozni pas in čelno trčil vanje. Za posledicami nesreče je umrl oče Aleša Musarja.

"To je avto, ki ga od 2. marca 2018 nimam več. Z njim smo doživeli precej hudo prometno nesrečo, na zasavski cesti je šel kamion na naš pas in potem čelno v nas. Za posledicami te nesreče je moj oče umrl. V manj robustnem avtu tudi jaz ne bi preživel. Tako da je vsaka omemba tega maseratija boleč spomin. /.../ Zgodbo sem povedal prostovoljno, lahko bi samo rekel, da ga nimam," je Aleš z grenkim priokusom povedal novinarkama. 

Med drugim je govoril tudi o ruski Dači in kulturni dediščini, razkril mnenje o Tini Gaber in povedal, kako so videti njune počitnice, odkar je njegova soproga predsednica RS. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:39 16.junij 2023.

    Bla bla novice za ovce

  • Pierre 10:15 13.junij 2023.

    Poleg tega pa me motijo navedbe o neplačevanju davkov v Sloveniji, ''zloglasnem Maseratiju'', pa ne vem česa še naj bi bila Musarjeva kriva, KER NI DOKAZOV!!!!!

  • Naklonsky 21:37 12.junij 2023.

    Ja, verjemi! Čeprav bi tovornjak stal na parkirišču, bi se ‘zaletel’ v maseratija!

Sorodne novice