Magazin > VIP
64186 ogledov

Velika vrnitev Borisa Kobala, priložnost mu je dal ta znani Slovenec

Boris Kobal Mediaspeed
Spet nasmejal do solz ...

Igralec, režiser in komik Boris Kobal se je po aferi vrnil, in sicer na filmsko platno. Priložnost mu je dal dobri prijatelj, komik, scenarist in režiser Tin Vodopivec, ki je skupaj z glasbenico Urško Majdič ustvaril najnovejšo domačo romantično komedijo z naslovom Nekaj sladkega, ki jo trenutno vrtijo po domačih kinodvoranah. Boris ima v filmu le kratek vložek, na bencinski črpalki igra prodajalca, a tako humoren, da gledalce nasmeji do solz.

"Takrat, 2020, ko sem jaz razmišljal, da bi Boris igral to vlogo, se mi je zdela dobra 'fora', ker sva skupaj imela eno predstavo in ker ga imam zelo rad, ampak je bil na nek način odpisan in ali si ti zdaj na njegovi strani ali podpiraš njegova dejanja? Takrat so me vabili v oddaje, da bi prišel govorit o njem, a sem vse zavračal. Nisem se želel o tem pogovarjati," je Tin povedal v podkastu Klemna Selakoviča, Aideja.

Priznal je, da ne odobrava Borisovega dejanja, a da bi ob tem morali upoštevati širšo sliko. "Ne odobravam tega, kar je naredil, nobeden pa se ne vpraša, kaj se je njemu zgodilo, da se je za to odločil. Kaj je človeka, ki je bil najbolj popularen v Sloveniji, pripeljalo do tega, da je v depresiji, da sprejema neracionalne odločitve, da prijavi neko besedilo, ki ni njegovo, in nato niti ne zna odreagirati pravilno. Ne bom sodil nikogar. A razlagal mi je, kako je hodil po plaži in so se vsi želeli fotografirati z njim, nato pa so mu vsi obrnili hrbet," je med drugim še dodal Vodopivec.

Komentarjev 26
  • Herkules 16:10 19.marec 2023.

    Tipičen SD TEŠ6 in Magna lopov! Tale SD lopov tuje pamet in kradljivec tuje intelektualne lastnine bi v normalni državi sedel vsaj 10-15 let v lgbt zaporu, kjer se ne bi upal tuširat in bi crknil od umazanosti! Takih parazitskih ...prikaži več lopovskih kvazi kulturnikov je 90% v Butalah, plačujejo pa jih davkoplačevalci!

  • Ender3 15:21 19.marec 2023.

    Saj se ve od koga in katerih je, bil najbolj deležen kritik. Kjer gre Janez z okom, tam gredo njehove 🐑🐏🐐 skokom..Še pomnite tovariši kje je ta Janez hodil predno so ga izključili iz partije. Sadaj ima in vodi svojo ...prikaži več sekto, da ne bo pomote..

  • Kmodri 14:09 19.marec 2023.

    Prav je, da se mu da drugo priložnost!

Sorodne novice