Magazin > VIP
15431 ogledov

Boris Kobal se bo spovedal

Boris Kobal Mediaspeed
Menda je v hudi finančni krizi …

Vrnitev izbrisanih. Enkratna spletna zabava z nepozabnimi liki TV Popra, ki prinaša tudi dolgo pričakovano srečanje dveh moralnih avtoritet ter spoved Borisa Kobala pri častitemu duhovniku Valentinu Senici.  Liki, ki so pred mnogimi leti osvajali televizijske gledalce, bodo tokrat, malo za šalo – malo za hec, zaživeli še na internetu, v še eni ekskluzivni predstavi na prvem spletnem kanalu zabave - Optimisti.si. Boris Kobal in Boris Devetak bosta preko novic, songov in skečev obravnavala aktualne, politične in kulturne teme. 

V predstavi bo ob Triu Osminka nastopila tudi psička Mimi', ki bo pomagala gledalcem razrešiti nagradne uganke. Predstavo Radio Poper pa bo skušal na vse načine bojkotirati župnik Senica, ki napoveduje oster protest v živo na dan predstave, 15. aprila ob 20h.  

"Zakaj sva se lotila tega projekta? Moje skromno mnenje: prvič, ker je Kobal v hudi finančni krizi in drugič, ker sem osebno v hudi intelektualni krizi. Sicer že nekaj časa prebiram knjige in misli svojega najljubšega filozofa, a ne pomaga. Moj najljubši filozof je seveda Popper. Harry Popper. In z motom: 'Bolje pasti v malvazijo, kot v depresijo' sva se lotila te nove predstave, v kateri vama bomo med vsemi znanimi liki predstavili tudi igralko, ki naju je navdihnila: to je psička Mimi'. Rad bi vam tudi razkril kdo nama je dal navdih za kondome Alora pridem več k'sno, a o tem boste več izvedeli v predstavi," pravi Boris Devetak. 

Soimenjak Kobal pa dodaja: "Že celo življenje vzdržujem Devetakovo družino, potem, ko je kolega zapadel v začaran krog alkoholizma, iger na srečo, dam svobodnih nazorov, prepovedanih substanc in tudi orožja. Otrokom vsak dan nosim kruh, tu pa tam dobijo tudi kak kos sira, predvsem pa sem zaradi teh razmer prisiljen delati, čeprav sem že v penziji." 

Komentarjev 10
  • Dusan21 15:22 03.april 2021.

    Kobal, Kobal, a je to tista zguba, lutkovno gledališče, pa to, tisti pi.......c, a že šverca jugolubenice čez Šarćevo mejo pri Suhem izviru, za Kučana in ko je prost Jerco pelje v triciklu na Šmarno goro, a to je ta, ...prikaži veča, aha, si ga moram ogledat, pa saj je kot nov feder v zračnici

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:25 02.april 2021.

    Kaj ni Kobal že v penzionu? Če je, ima nek temeljni dohodek zagotovljen, se pravi, da se mu godi bolje kot večini naroda, no pa še javno upravo odštejmo. Torej stric nekaj z denarjem počne narobe.

  • jakec1575 12:31 01.april 2021.

    ko sds troli, ki podpirajo 100x vecji kriminal pljuvajo po kobalu, ki je sprejel kazen in vrnil denar. ali je bil moralen? Ni. a je koga ubil? Ne. jajo je pa ubil 4000 ljudi. s svojo nesposobnostjo in politiko karantene ...prikaži več ter nedobave cepiv.

Sorodne novice