Magazin > VIP
4599 ogledov

Video: Drama, ki se je odvijala takoj po igralčevi hudi nesreči

jeremy renner Instagram
Posnetki reševanja slavnega igralca.

Leto 2023 se je za igralca Jeremyja Rennerja začelo izredno slabo, saj je imel hudo nesrečo. S svojim snežnim plugom je iz snega poskušal potegniti nečakov avtomobil, nato pa pozabil zategniti zavoro. Ko je videl, da plug drsi proti nečaku, je poskušal skočiti nazaj na vozilo, a je pristal pod njim. S hudimi poškodbami noge in 30 zlomljenimi kostmi so ga s helikopterjem prepeljali v bolnišnico. Posnetek njegovega klica na pomoč je dolgo odmeval v medijih, sedaj pa so v javnost prišli še posnetki tik po nesreči, ko so na kraj prispeli reševalci. 

Posnetek prikazuje, kako reševalci igralcu, ki ves okrvavljen leži na snegu, nudijo prvo pomoč, njegov nečak pa jim razlaga, kako je do nesreče prišlo. Kot je znano, igralec počasi okreva, marca je objavil posnetek na sobnem kolesu, kjer leva noga še ni mobilna. Srce parajoče je videti, v kakšnem stanju je igralec, ki je znan po mnogih akcijskih filmih, obenem pa posnetek daje upanje, saj je očitno, da se najbolj črnoglede napovedi, da bo izgubil nogo, niso uresničile. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice