Magazin > VIP
93390 ogledov

Video: Julija Adlešič pokazala, s kom se potepa po Monaku

Julija Adlešič Instagram
Vse več podrobnosti iz njenega osebnega življenja ...

Ena izmed glavnih protagonistk zavarovalniške goljufije, imenovane afera Odrezana roka, Julija Adlešič se je vrnila v življenje, ki ga, kot je razvidno iz njenih Instagram objav, zajema s polno žlico. Prejšnji mesec se je namreč mudila na počitnicah in sicer v enem izmed najbolj mondenih evropskih mest, Monte Carlu. Julija ima tudi svoj krog oboževalcev, ki jo na Instagramu zasuvajo s komplimenti, sploh glede njenega brezhibnega videza in popolne postave. 

Ni znano, ali sta Julija in Sebastien Abramov, ki je bil soudeležen v afero Odrezana roka, še vedno par. Na zadnje so aprila letos v oddaji 24 ur poročali, da sta še v zvezi. V intervjuju za Slovenske novice pa je maja letos ekskluzivno povedala, da se po aferi in sojenju vrača v življenje, a da zaradi odrezane roke ne dobi službe. 

Julija je prejšnji teden objavila še več posnetkov iz luksuznih počitnic, v katerih je med drugim tudi razkrila, da ji je na oddihu družbo delala mlajša svetlolaska, ki bi lahko bila njena prijateljica ali mlajša sestra. Dekleti sta bili zelo dobro razpoloženi, Julija na Instagramu sicer vedno zelo rada pokaže svoje prelepe modne kombinacije. 

Komentarjev 10
 • simon0 07:04 08.november 2022.

  Nekaj mi ni jasno, medtem, ko kriminalci po Monaku in še ne vem kje vse, ostali komaj preživimo..le kako,,,,ni mi jasno.

 • ludvik6 18:08 07.november 2022.

  Pozdravljene novinarske hiše.Vse več je objav iz vaše strani o slovenskih vpivnicah ki se promovirajo v nedogled spet z podporo vašega medija in ostalih medijev ki take manipulacije dopustijo ,tale gospodična ne želi očitno delat drugače si nebi odrezala roke ...prikaži več .Očitno je hotela zaslužit z zavarovalniško goljufijo,in očitno vi goljufijo podpirate.Veste nekoč taki ljudje niso hodil ponosno in z dvignjeno glavo.Dajte raje drugič črtaste take objave iz vašega seznama.

 • Avatar Ajda Virant
  ajda0 15:11 07.november 2022.

  Abramov bo jezen, ker zapravlja njegov denar!

Sorodne novice