Magazin > VIP
20164 ogledov

Video: Sta Meg in Harry s tem Kate in Willu ponudila spravo?

Prnic Harry Instagram
Ob novem letu sta Sussexa očitno zakopala bojno sekiro …

Ob novem letu sta princ Harry in vojvodinja Meghan objavila čudovit video, v katerem sta pokazala njune najlepše trenutke v letu 2019, se zahvalila za podporo in pokazala novo fotografijo prvorojenca. "Vsem želiva srečno novo leto in hvala, ker naju vseskozi podpirate! Rada vas spoznavava v tako velikem številu po celem svetu in komaj čakava, da vas v prihodnjem letu spoznava še več. Upava, da vsakemu izmed vas leto 2020 prinese zdravje in srečo. Vojvoda in vojvodinja Sussex," sta zapisala v voščilu.

Glede na to, da je Harry v intervjuju, ki je dvignil veliko prahu, v jeseni priznal, da z bratom nista več v tako tesnih odnosih in da Sussexi božiča niso praznovali s preostalimi člani kraljeve družine, pa je veliko presenečenje, da se v videu pojavi tudi skupna fotografija Meghan Markle in vojvodinje Kate (spodaj). Sta zakonca Sussex s tem princu Williamu in Kate Middleton ponudila "vejico miru"? Že takoj po njuni poroki se je namreč pisalo, da se Meg in Kate ne razumeta najbolje, a očitno problematičen ni odnos med vojvodinjama, pač pa med bratoma, princem Harryjem in princem Williamom. 

Meghan Markle | Avtor: Instagram Instagram

Za mladim parom je sicer pestro leto, najbolj trd oreh so bili rumeni mediji, ki so razgalili odnos med Meghan in njenim očetom in menda zapisali veliko laži ter tudi zasebno pismo, ki ga je Meg poslala očetu. Vojvodinja pa je v intervjuju povedala, da se s soprogom počutita zelo sama, s čemer je namignila, da v kraljevi družini nimata prave podpore. Po intervjuju sta si privoščila večtedenski dopust, božič pa z Meghanino mamo Dorio preživela na idiličnem posestvu v Kanadi. 

Prav tako pa sta podoben posnetek objavila tudi Will in Kate in se v njem spomnila pomembnih trenutkov 2019, med katere sta umestila tudi rojstvo njunega prvega nečaka, princa Archiea. Tudi v njunem posnetku se pojavita nasmejani Kate in Meg. Očitno so zamere pozabljene in tako je tudi prav. Sicer pa je princ Willimam ob novem letu napovedal veliko ekološko akcijo The Eartshot Prize, v sklopu katere napoveduje desetletje okoljevarstvenih ukrepov.

Komentarjev 2
  • diflati 22:51 01.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • sam50 12:43 01.januar 2020.

    Mediji stalno pišejo neumnosti o sporih in spravah v kraljevi družini-če bi bilo polovica resnica v teh bajkah,bi bila na dvoru vojna.....

Sorodne novice