Magazin > VIP
15415 ogledov

Video: Tako si je Rogliča privoščil Pogačar in to kar javno!

Tadej Pogačar Profimedia
Velik šaljivec ...

Primož Roglič je za svoje spletne oboževalce posnel video čestitko in vsem zaželel lepe božične praznike in srečno novo leto 2024. Pod čestitko pa mu je hudomušen komentar namenil Tadej Pogačar. Ker je Primožu med snemanjem čestitke sonce močno svetilo v oči, je Tadej zapisal: "Upam, da ti je Božiček prinesel sončne špegle." Komentar je očitno nasmejal številne, saj je počel več kot 180 všečkov. Seveda Primožu očal verjetno ne manjka, a ker je vljuden, dobro ve, da se ljudem čestita tako, da te lahko gledajo v oči.

Kolesarska moštva se sicer že pripravljajo na novo sezono, Primož se je decembra z novimi moštvenimi kolegi pri Bori-hansgrohe tako mudil na pripravah v Španiji. Nemška ekipa je sicer že predstavila nov dres, a slovenski as v njem še ne sme trenirati. Uradno bo namreč k Bori prestopil 1. januarja, do takrat pa mora po pravilih Mednarodne kolesarske zveze še naprej nositi oblačila svojega prejšnjega moštva.

Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar pa je pred več kot mesecem dni začel delati z novim trenerjem. Pod okrilje ga je vzel relativni novinec v trenerskem poslu na najvišji ravni, Španec Javier Sola, s katerim pa se je slovenski as hitro ujel. Športnim navdušencem se drugo leto tako obeta sveža in zanimiva kolesarska sezona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @primozroglicshop

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice