Magazin > VIP
44721 ogledov

Video: Testirali Heleno Blagne

Helena Blagne Facebook
Nenavadno testiranje naše glasbene dive, še pred tem pa je povedala, da se koronavirusa ne boji.

Radijski voditelj Robert Pečnik Pečo je Heleni Blagne pripravil prav posebno testiranje oziroma vprašalnik, da bi preveril, kako velika diva je naša pevka, ki jo pogosto radi označijo s tem samostalnikom. Helena je Pečotu odgovorila na vprašanja, kako pogosto si suši lase, brez česa nikoli ne zapusti stanovanja in kako se zaščiti pred soncem. Povedala je, da si las skoraj nikoli ne suši sama, da gre iz stanovanja tudi nenaličena, sploh v trgovino, sosedje pa jo pred hišo lahko pogosto opazijo v kopalnem plašču. Glede sončenja pa je priznala, da se na zadnjih počitnicah ni dosledno mazala s kremo za sončenje, kadar želi, da je videti zagorela, pa se poslužuje kozmetičnega postopka sprey tan. 

In kakšen je bil rezultat kviza? "Lepotnim trendom ne dovolite, da bi narekovali vaš stil, ste samozavestna ženska, ki se odlično počuti v svoji koži in si k še večjemu sijaju zna odlično pomagati z ličili. Čestitamo, kar tako naprej," je Pečo prebral Heleni, ona pa mu je v živo zapela del svoje uspešnice Ti boš vedno prvi. 

Ste že del Joongle?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice