Magazin > VIP
2334 ogledov

Video: To je naša zobozdravnica, ki s pacienti tudi zapleše

Gordana Čižmek Tik Tok
K tej naši zobozdravnici bi si želel čisto vsak!

Gordana Čižmek je, zahvaljujoč Tik Toku, postala najbolj znana zobozdravnica v državi, ki s svojimi videi dokazuje, da zobozdravniki in ortodonti niso nikakršen bav bav. Kot je razkrila njena hčerka Varja, si je Goga, kot ji ljubkovalno rečejo, Tik Tok omislila po petdesetem, a s pomočjo sina in hčerke dosegla široko občinstvo, saj ima že skoraj 60 tisoč sledilcev.

"Sprva smo se z zabavnimi in izobraževalnimi vsebinami poskušali približati mlajšemu občinstvu na platformi in predstavit zobozdravstveno ordinacijo, a danes v ustvarjanju video vsebin zelo uživam. Tukaj imata veliko vlogo moja otroka, ki sta na tem področju veliko bolj podkovana, kot smo starejše generacije," za zurnal24.si pove Gordana, ki na Tik Toku navdušuje tudi v duetu s hčerko Varjo. Vsekakor ju druži humor, zato Goga zagotovo ni usposobljena le za zobozdravstvene nasvete, ampak tudi kakšen dober starševski nasvet. "Danes nisem več jaz v vlogi vzgojiteljice, danes sta moja otroka moja učitelja. Nikoli nisem želela, da živita moje sanje, pustila sem jima, da sta samo svoja in morda se je to izkazalo za pravi recept," pravi.

@orthodental.si Neja ti si največja faca.😎Rada te mam. 😘❤️ #fyp #orthodental #zobozdravnica #dentist #dance ♬ original sound - Johnny Sibilly

V Tik Tok sta Gogo tako vpeljala prav sin Luka in hčerka Varja, nismo pa še zasledili, da bi s spletnim občinstvom delila tudi "gospoda zobozdravnika". Ali to pomeni, da je najbolj slavna zobozdravnica v državi samska? "Tega pa ne bom komentirala," v smehu še doda Goga. 

@cizmekvarja

bi blo za oscarja ce ne bi mama Goga zasrala 😆 (moja nesramnost do nje je sala obema, hvala za razumevanje)

♬ original sound - Varja Čižmek

@orthodental.si #answer to @Simon Crnilec Vedno je tu na voljo tudi OnlyFans😂. Najbolje pa da vprašaš svoje starše, če le lahko bodo z veseljem investirali v tvojo prihodnost. ☺️ #answer #orthodental #zobje #fyp ♬ FUNNY PIZZICATO ORCHESTRA - Slawomir Szymanski

Komentarjev 1
Sorodne novice