Magazin > VIP
21837 ogledov

Vroča Kataya pogosto v družbi tega sveže ločenega glasbenika

Kataya instagram
Pogosto tičita skupaj, to je razlog ...

Udeležba na Popevki s skladbo Ko vidiš me srečno ji je dala nov ustvarjalni zagon in po dolgem času Kataya spet ustvarja avtorsko glasbo. V studiu že snuje skladbo, ki bo tokrat bolj udarnih ritmov. Pravi, da ji je pri tem najbolj pomembna ustvarjalna svoboda, ki jo ob opori Aleksa Volaska vsekakor dobi. Aleks ji namreč pomaga ustvarjati nove skladbe, za katere pevki idej ne zmanjka. Volasko je prav tako avtor skladbe, ki jo je pela na Popevki, sicer pa glasbenika sodelujeta le poslovno, saj je on po odmevni ločitvi od Saše Lešnjek našel novo ljubezensko srečo, Kataya pa je že več let srečna v objemu svojega Tima

Sicer pa glasbeno ustvarjanje ni Katyina edina zaposlitev, nedavno je v Tačkah na patrulji ponovno posodila glas pasji risani junakinji Dolores, ki jo je v originalni verziji upodobila Kim Kardashian. To pa ni edina podobnost s Kim. Tako kot resničnostna zvezdnica tudi naša pevka študira pravo in je tik pred diplomo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice