Magazin > VIP
13860 ogledov

Tako se je znana Slovenka opravičila za krompir, o katerem govori cela Slovenija

Kataya Instagram
Kdo ji ne bi oprostil!

Pretekli teden so v kulinaričnem šovu Riba, raca, rak na Planet TV kuhali pevka Kataya, glasbenika Damjan Murko in Miha Hercog ter resničnostna zvezdnika Franko Bajc in Andreja Košir iz Exatlona. Prva gostiteljica prejšnjega tedna je bila Kataya, ki je že takoj priznala, da je kuhanje njena šibka točka. Ima namreč 1000 drugih talentov, je pevka, sinhronizira risanke, napisala je knjigo in je pridna študentka, ki dokončuje že drugo diplomo.

V kuhinji pa je druga zgodba, zato se je izziva lotila precej preprosto. S predjedjo, bogatim narezkom, je sicer navdušila, zataknilo pa se je pri glavni jedi. Gostom je postregla zrezke v omaki in pire krompir, le da je bil pire krompir prava katastrofa. Voden, poln kepic ... Damjan Murko je to obrnil na pozitivno in rekel: "Še dobro, da se je krompir ponesrečil, da se imamo o čem pogovarjati, če ne, bi se mogli o meni." Ob koncu večerje pa se je pošalil, če bi si popravili okus z burekom. 

O njenem krompirju se je nato govorilo čez celoten pretekli teden. Zvezdniški kolegi so Katayo vsak dan "pikali" s pripombami, ona pa se jim je na zadnji večerji, ki jo je v petek gostil Damjan Murko, opravičila z zelo izvirno gesto. Sredi večerje je sporočila, da mora nujno na stranišče, vrnila pa se je oblečena v vijolično majico, ki jo je krasil napis: "Oprostite za krompir." Prav vsi so se gesti nasmejali in ji seveda oprostili. "Da, Kataya, oprostim ti, vse ti oprostim," je Miha Hercog povedal z zapeljivim pogledom, Murka, ki si je bil s Katayo prejšnji teden resno "v laseh", pa je omehčala: "Kataya je pa sončnica, danes je name naredila velik vtis." Pohvalil jo je tudi za izbiro barve, Murko je svoje goste povabil domov, v Maribor, Kataya pa je izbrala vijolično majico.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice