Magazin > VIP
5139 ogledov

Vroči posnetki: Danica, prehladila se boš …

Danica Lovenjak Jernej Prelac
Takole si je Danica ogledovala teren na Krvavcu. Vroče je bilo le tistemu, ki je fotografijo posnel …

Če zna kdo moške razveseliti z vročimi posnetki, je to novinarka in blogerka Danica Lovenjak. Nazadnje je objavila dve seksi fotografiji s Krvavca, ob katerih nas je kar malo zaskrbelo za njeno zdravje. Nismo bili edini. Pod enim od posnetkov jo je nekdo posvaril, da si bo prehladila "ritko“.

To pa je razkrila o svojih zadnjih snežnih dogodivščinah letos: "Medtem ko pri nas že vse zeleni, je v gorah še vedno zimska idila. Pred nekaj dnevi sem uživala na Krvavcu in njihovem najvišje ležečem hotelu v Sloveniji. Hotel Krvavec, ki je opremljen v planinskem stilu, me je s svojim prijaznim hotelskim osebjem in okusno hrano tudi tokrat navdušil. Zvečer se je najbolj prilegel njihov wellness z intimno infra rdečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg. Tako sem se zazibala v sproščen spanec in si nabrala energijo za najbolj mokro zabavo. Plaža Splash Challenge je postregla z atraktivnimi skoki v snežni bazen, letos se je prvič skakalo tudi s kolesi. Po tekmovalnem delu pa smo nazdravili in zaplesali na priljubljeni Plaži."



Danica pa ni le strastna blogerka in model, ampak tudi velika gurmanka. V čem je trik, da je kljub slastnim grižljajem, ki si jih pogosto privošči, še vedno videti tako fit? "Fitnes obiščem čim večkrat oziroma kolikor mi čas dopušča, se pa vidi, da sem gurmanka in da imam obline, tako da ni za skrbeti. Seveda pa rada poskrbim, da je vse videti čvrsto," nam je pred časom zaupala svetlolaska in priznala, da ji, kadar objavi takšne fotografije, telefon ves čas brni … Ima namreč veliko oboževalcev, ki s komplimenti in ponudbami ne skoparijo. "Se pozna in telefon mi neprestano sveti, a na tovrstna sporočila ne odgovarjam, saj prisegam na pristen stik. Fanta moram videti v živo."

Da boste lažje dočakali dan, ko boste zbrali pogum in pristopili k Danici, vam ponujamo še nekaj njenih vročih posnetkov.

Komentarjev 3
  • kapibara1 14:03 13.april 2019.

    A je to posnetov Milanu+ okolici Milana ??

  • marsal 09:09 13.april 2019.

    kdaj bo ta možača dozorela? Ali misli , da je življenje večno !

  • sam50 08:22 13.april 2019.

    Ne bo se ne,je dobro špehova.....

Sorodne novice