Magazin > VIP
7480 ogledov

Will in Kate besna, ker sta Sussexa s "sovražnikom zlezla v posteljo"

meghan markle, princ harry, kate middleton, princ william Profimedia
Med paroma je menda še vedno napeto.

The Daily Beast poroča, da so odnosi med družino Cambridge in družino Sussex kljub razdalji še vedno zelo napeti. William in Kate naj bi bila še vedno prizadeta, da se je Harry odločil za odhod, poleg tega pa sta prepričana, da Sussexa s svojim obnašanjem škodita kraljevi družini. Situacija pa naj bi se po tem, ko sta Harry in Meghan podpisala pogodbo z Netflixom, še poslabšala. Na dvoru namreč vlada mišljenje, da je par s tem "v posteljo zlezel s sovražnikom“.

Netflix namreč stoji za serijo Krona, ki govori o britanski monarhiji. "Besni so. V posteljo sta zlezla s sovražnikom. Netflix je za zabavo, ki ne temelji na dejstvih, izrabil kraljevo družino. Poleg tega o dogovoru z Netflixom niso bili predhodno obveščeni, prav tako pa jih jezi, da se Harry in Meghan ne držita dogovora, da se bosta izogibala vsem, kar bi lahko kraljevo družino osramotilo. Zdi se, da jima ne gre zaupati,“ je povedal vir in ju označil za hinavca. 


Dvor naj bi se bal nove sezone serije, saj bo v središču Diana, njen boj z bulimijo in duševnimi težavami. "Menijo, da bo Filip prikazan v slabi luči. Harry obožuje svojega dedka, zato je presenetljivo, da se je spustil v to. Gre za fikcijo, ljudje pa mislijo, da so to dejstva. Sedaj bodo v to še bolj prepričani, saj Harry sodeluje z Netflixom,“ pa je poudaril neki drugi vir.
 

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice