Magazin > VIP
6454 ogledov

Z naslovnico revije grdo užalili Sereno Williams

serena williams Epa
Ena najboljših teniških igralk na svetu se že celo kariero bori s temi očitki.

Revija GQ je na eni izmed svojih nedavnih naslovnic teniško igralko Sereno Williams okronala za žensko leta, le da so besedo ženska zapisali v navednicah. To je močno razburilo njene oboževalce, saj se Serena zaradi svoje konstitucije in moči že celo kariero spopada z očitki, da spada v moški šport. Oboževalci so mnenja, da je bila to slaba odločitev, če vzamemo v obzir, da se Serena in njena sestra Venus že dvajset let spopadata z nasilnimi spolnimi očitki.

Serena Williams Magazin Video: Serena Williams prepeva napol gola

Ustvarjalci revije se niso takoj odzvali na napade, je pa eden od odgovornih, Mick Rouse , na Twitterju pojasnil, da gre za napis oblikovalca Virgila Abloha , ki v svojih napisih pogosto uporablja navednice. Virgil je v preteklosti sodeloval tudi s Sereno, ki je imela na svojih oblačilih med odprtim prvenstvom Združenih držav na majicah napisa "logo" in "Serena".

serena williams "Zakaj?!" Šport Serena osupla nad priznanjem trenerja

A oboževalcev to ni pomirilo, saj pravijo, da je to le prililo olje na ogenj, s katerim se Serena bori že celo življenje. "Dejali so mi, da ne spadam v ženski šport, da spadam v moškega, to pa zato, ker sem videti močnejša od večine žensk. A močno sem garala in ponosna sem na telo, s katerim sem se rodila," je pred časom povedala Williamsova.

Serena Williams | Avtor: Twitter Twitter

Komentarjev 3
  • Pepe007 11:34 15.november 2018.

    Upravičeno je lahko ponosna na telo, ker to bi samo kako generacijo nazaj (in mogoče tudi kako generacijo v prihodnost) pomenilo garancijo za preživetje in potomce. Ženske brez fizične moči tega ne morejo trditi. So pa v sedanjem vizualnem zahodnem ...prikaži več svetu pač slednje bolj popularne.

  • leonardo 11:23 15.november 2018.

    No "glih" na telo pa res ne moreš biti ponosna. Si pa lahko na uspehe!