Magazin > VIP
74759 ogledov

Za družino pokojnega Marka Grilca po tragediji končno lepši časi

Nina Grilc Saša Despot
Nina Grilc se za svoje otroke trudi po najboljših močeh in odlično ji uspeva!

Nina Grilc, vdova našega vrhunskega deskarja na snegu Marka Grilca, ki je tragično preminil lansko leto, je prava levinja. Njunim trem otrokom je kljub težkim časom organizirala sanjske poletne počitnice in se potrudila, da ohranjajo s športom prežet življenjski slog, ki so ga živeli z Markom. 

Nina in otroci, med njimi najmlajša Alaska, ki je stara manj kot eno leto, se trenutno mudijo v šoli surfanja na valovih, v Franciji, pred tem so bili v Puli, prve tedne počitnic pa so s prijatelji preživeli na Kanarskih otokih. "Želim si, da bi ohranili način življenja, ki smo ga živeli z Markom, to je preživljanja časa v naravi, med športnimi aktivnostmi. Letos sem sicer malo omejena, ker je Alaska še dojenčica, zato mi zelo prav pridejo take organizirane zadeve, kot je šola surfanja in družba prijateljev, da kakšne pol ure popazijo na Alasko in lahko jaz aktivno preživljam čas s starejšima otrokoma," pravi Nina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Kljub temu da počitnice s tremi otroki niso mačji kašelj in Nina konec dneva samo "pade v posteljo", so po tragediji uspeli najti nov družinski ritem in Ninini prijatelji znajo povedati, da so lepotico prvič po tragediji videli z nasmeškom na obrazu. "Še vedno so obdobja vzponov in padcev razpoloženja, a trudim se, da otrokom pričaram delček življenja, ki smo ga živeli tudi prej," še pravi Nina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Sorodne novice