Magazin > VIP
24382 ogledov

Vdova našega snežnega asa povedala, kaj jo je rešilo

Marko Grilc Instagram
Njene besede vedno zadenejo naravnost v srce.

Nina Grilc, vdova našega vrhunskega deskarja na snegu Marka Grilca, ki se je lansko leto smrtno ponesrečil v Avstriji, je na Instagramu razkrila, kaj ji daje moč v teh težkih mesecih po veliki družinski tragediji. 

"To, da sem mama, mi je rešilo življenje. Daje mi razlog, ko razlogi ne obstajajo … Danes, tako kot vse ostale dni, moram kopati globoko, da premagam vse, česar ni več tukaj in najdem pomen v stvareh, ki so ostal za tabo. Vidim te, ljubček. Vidim te v MG mlajšem, v Piti in AK. In biti njihova mamica, poleg tebe, je bilo vedno najveličastnejše darilo, ki si mi ga podaril. Ljubim tebe in najine malčke, za vedno," je Nina zapisala ob idiličnih družinskih fotografijah. Nina je njunega tretjega otroka, deklico Alasko Olivio, rodila po soprogovi smrti

Grilčeva še vedno ohranja Markovo zapuščino, z otroki veliko časa preživijo na snegu, kjer sta starejša otroka že prava virtuoza v deskanju. Aprila so se na pokojnega profesionalnega deskarja spomnili tudi z dogodkom v avstrijskem Flachau Winklu na smučarski destinaciji Absolut Park. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

 
Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 07:17 13.maj 2022.

    Zakaj taki članki, ne razumem njihovega pomena?!!!

Sorodne novice