Magazin > VIP
41044 ogledov

Žalostna zgodba za obleko Lilibet, ki jo je izbrala Meghan

princ harry, meghan markle Profimedia
Vse, kar oblečejo modrokrvneži, je takoj razprodano, a te obleke žal sploh ne bo več mogoče dobiti. Razlog pa je srce parajoč.

Modra oblekica, ki jo je Meghan Markle izbrala za fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu svoje drugorojenke, je kreacija kalifornijske oblikovalke Isabel Garreton. Oboževalci kraljeve družine vanjo ne bodo mogli obleči svojih otrok, saj je Isabel svoj posel po 30 letih uspešnega poslovanja zaprla.

"V prihajajočih mesecih zapiramo Isabel Garreton, Inc., podjetje, ki sem ga pred tridesetimi leti ustanovila z enim ciljem v mislih: da bi ustvarila otroško kolekcijo dobrega dizajna in deprivilegiranim ženskam ponudila dostojne delovne pogoje. Ponudbe so bile, vendar smo se odločili, da znamke ne bomo prodali, ker nosi moje ime in me nobena od zainteresiranih strani ni prepričala, da bodo res nadaljevali etično proizvodnjo, ki nas je definirala," je sporočilo podjetje, ki ga je Isabel osnovala, da bi ponudila dostojno delo in pravično plačilo deprivilegiranim ženskam in prekinila krog revščine. 

Komentarjev 1
  • tlacan 21:05 12.junij 2022.

    Ponovno se vsebina članka in naslov ne ujemata najbolje.

Sorodne novice