Magazin > VIP
1408 ogledov

Zanikala lepotne posege, kaj pravite vi?

Erin Moriarty Profimedia
Igralko so obtožbe tako prizadele, da je za nekaj tednov povsem izginila iz javnega življenja.

Nekdanja dopisnica Fox News je v svojem podkastu The Megyn Kelly Show uporabila igralko Erin Moriarty kot primer mladih žensk, ki se nagibajo k plastični kirurgiji in "obsedenost" s kozmetičnimi posegi označila za "znak duševne bolezni". V epizodi svojega podkasta je 17. januarja Kelly med pogovorom z Michaelom Knowlesom iz The Daily Wire obtožila 29-letno Erin, da je primer "zasvojenosti" z operacijami in to označila za "duševno bolezen".

Nato je pokazala "razmeroma nedavno" fotografijo igralke in jo primerjala z novejšo. "Mislila sem, da je to le obraz, ki ga je ustvarila umetna inteligenca ... a očitno je resničen," je rekla. "To si je naredila sama. Vse več mladih žensk to počne," je nadaljevala Kelly. "Ne gre za nasprotovanje plastičnim operacijam, gre za obsedenost s spreminjanjem v to lažno različico samega sebe ... To se mi zdi kot znak duševne bolezni. Resnično želim priti v glave teh mladih deklet in reči: 'Prosim, ne počni tega.'"

Moriarty je kasneje pojasnila, da je bila prva fotografija posneta "pred desetletjem, še preden je postala polnoletna", medtem ko je bila druga fotografija, ki je bila uporabljena kot "dokaz", da je imela plastično operacijo, posneta po močnem ličenju, po katerem se je počutila lepo. "To postaja nadlegovanje," je nadaljevala in se sklicevala na ostre komentarje, ki jih je prejela. "To postaja lažna novica," je komentirala obtožbe. Igralko so sovražna sporočila, ki so sledila obtožbam novinarke, tako prizadela, da se je za nekaj časa umaknila z družbenih omrežij, kasneje pa med drugim sporočila, da je bilo to eno najtežjih obdobij v življenju in da nekaj tednov ni ne spala, ne jedla, kar se pozna tudi na njeni teži (fotografija zgoraj). 

Erin Moriarty | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 1
  • Pierre 10:34 11.februar 2024.

    Vprašajte pijanca če kaj pije? Bo reku NEEEEEE....

Sorodne novice