Magazin > VIP
2097 ogledov

Zapleti ob porodu: Znana Slovenka razkrila, kaj se je dogajalo

ana pusovnik Instagram
Sprva mučenje, potem pa vesel konec.

Ana Pusovnik, ki se je pred kratkim s partnerjem Saškom Taksom razveselila prvorojenca Taja, je sedaj na Instagramu delila podrobnosti poroda. 

Bolečino poroda je Ana od 1 do 10 ocenila s 100. Povedala je: “Brutalno, takrat čutiš bolečino, ampak z mislimi si drugje. Predihavaš in veš, da si z vsakim popadkom bližje, da otroka kmalu spoznaš in da bo kmalu v tvojem naročju. Tako pač je.

Pusovnikova je rodila v Slovenj Gradcu na naraven način. Svojim sledilcem se je pohvalila, da je rodila brez enega samega šiva, kljub temu da se je Taj rodil z rokico ob glavi, in da se je zaradi tega še bolj namučila. Apetita med porodom ni imela, so ji pa v bolnišnici zjutraj prinesli zajtrk, da si je opomogla.

Razkrila je, da je imela od 23. ure zvečer do 7. ure zjutraj popadke na tri minute in da je bila po osmih urah že kar izčrpana. “Odločila sem se, da vzamem epiduralno. Ta mi je pomagala dve uri. Se je pa nato Taj spustil že toliko nizko in imela sem umetne popadke, da mi epiduralna ni pomagala. Tudi iztis sem čutila v celoti.” Kljub temu pa si je Ana v času delovanja epiduralne nabrala moči za nadaljnjih 8 ur poroda.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar SS666
    SS666 11:45 13.julij 2023.

    Čestitke!!!! Važno,da sta oba živa in zdrava.

Sorodne novice