Magazin > VIP
14534 ogledov

Prepoved približevanja: Znani Slovenki bivši grozil z nožem in jo davil

Ana pusovnik
Pravi, da je bila to zagotovo najtežja izkušnja v njenem življenju.

Ana Pusovnik, ki jo poznamo iz resničnostnega šova Sanjski moški, v katerem se je borila za srce Gregorja Čeglaja, je razkrila svojo najbolj grenko življenjsko izkušnjo. Ko ji je bilo rosnih 21 let se je namreč zapletla s petnajst let starejšim fantom, ki je bil do nje fizično in psihično nasilen.

"To je bili psihično in fizično nasilje. Tega se nerada spominjam, saj je bila najtežja izkušnja v mojem življenju, zato sem veliko izbrisala iz spomine. Bilo pa je vsega, držanje noža, davljenje, razbijanje mojih osebnih stvari, ves čas sem imela modrice na obrazu. Dvakrat sem odšla, dobil je prepoved približevanja, tretjič pa sem končno zbrala pogum in odšla za vedno. Pomagala mi je družina in dober prijatelj," je za zurnal24.si razkrila Ana in povedala, da potem eno leto ni bila pripravljena na novo zvezo, nato pa se je prijavila v šov Sanjski moški.

Danes je srečna s koroškim podjetnikom Saškom Taksom, s katerim sta po premoru ljubezni dala še eno priložnost. 

Če se znajdete v podobni situaciji kot se je v preteklosti Ana, ste žrtev nasilje, se poleg policije lahko obrnete tudi na brezplačni SOS telefon (080 11 55), kjer žrtvam prisluhnejo in informirajo o nadaljnih korakih pomoči. 

Komentarjev 2
  • Vasilij Vasquez 18:41 07.oktober 2022.

    To pomen da je neki narobe z njenimi možgani. Ne zna ocenit človeka. Dnar jo premam.

  • Pišmevuh 12:47 07.oktober 2022.

    Ova jih je pogoltnila več kot jaz čevapov

Sorodne novice